Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Stara Dupa*

Pomocy!!!Mój facet lubi młodsze...

Polecane posty

Gość Blumen19
Amant :) Może nie pedofil,ale na pewno coś jest do przemyślenia. W końcu wiek z jednej strony to tylko cyferki,nie świadczące o dojrzałość. Chciałbyś mieć partnerkę tyle młodszą?

nie każda młódka poszła by ze starym...chyba że jakaś puszczalska, dziwka, materialistka

16:54 [zgłoś do usunięcia] jedenkot nie każda młódka poszła by ze starym...chyba że jakaś puszczalska, dzi**a, materialistka dziwn, bo ja nie jestem ani puszczalska, ani dziwka ani materialistka. a 4 rok juz mi leci z takim ,,starym'', wiec myśl czasem co piszesz.

Gość JoohnnyCash
Powiedzcie lepiej jak zareagowało by Wasz otoczenie,gdybyście nagle pokazali się z nastolatką?Bo moi znajomi od razu pomysleliby,że znalazłem sobie utrzymanke .

ja mówię o takim który proponuje młodej sex za pieniądze, co innego jak się jest w związku z takim '' starym ''

Gość JoohnnyCash

Gość JoohnnyCash
Kciukiem Sorry,ale co można sobie pomysleć,jakie jest pierwsze wrażenie,jak widzisz prawie 30-letniego faceta z np.18-19 latką z LO?

nie wiem, co ludzie mysla. dziwnie sie gapia to tak:) tylko ze ja mialam mniej niz 18, a moj byl juz powyzej 30tki:classic_cool:

Gość kaoina
W tym roku skończę 21 lat,mój facet 29. I co w związku z tym? Zostanę to wyzwana? Jesteście co niektóre tak zakompleksione,że wyzywacie młodsze dziewczyny,myśląc że to Wam w czymś ulży. Tu chodzi bardziej o charakter, poziom inteligencji.. A Wy jesteście zazdrosne,że taka dopiero skończyła 20 lat a Wy już prawie lub ponad 30 i,że te młodsze odbiorą ostatnich ''wiekowych'' kawalerów.

Gość JoohnnyCash
Kaoina Autorka wątku ma 24,więc to jeszcze nie prawie 30. :P Poza tym,nie bądz taka pewna,że Twoj facet nie zamieni Cie za 5 lat na jeszcze młodszy model.

Joohny w kazdym wieku mozna sobie wziac starszego czy mlodszego 20lat. ale czesciej to sie ludzie ,,dziwnie'' zakochuja niz wymieniaja wybrankow jak znaczki

Gość JoohnnyCash
Jasne,że tak jest. Jak to mówią-miłość nie wybiera. Ale jeśli ktoś ma WSZYSTKICH parnerów sporo młodszych to świadczy to o jego upodobaniach.Oraz,że za ileś lat,może pojawić sie chęć wymiany,na kogoś młodszego.Nie musi ta być ,ale pozostaje ta niepewność.

Gość młodsza
też mam 24 lata i jestem 8 lat młodsza od mojego mężczyzny i wcale nie uważam, że to jakaś dziwna, czy niezdrowa różnica. Ale gdy pomyślę o 22 latku z 14-tką to już się robi mniej smacznie. Od pewniego wieku różnica 8 lat nie jest już tak zauważalna. Większość par w wieku moich rodziców różni się wiekiem o 8-11 lat - kiedyś to było normalne, dla mnie nadal jest.

Gość JoohnnyCash
22 z 15 jest według Ciebie ok? Przecież ten chłopak musi być zupełnie dziecinny :O

Gość jacek1982
roznica tylko 7 lat

Gość JoohnnyCash
Dla mnie to jest dziwne.Tzn taka sytuacja,że 22latek wiąże się z dzieckiem z gimnazjum.W tym wieku juz jest się na studiach lub pracuje zawodowo.Co więc może zaoferować intelektualnie 15letnia osoba?Myślę,że poza młodziutkim ciałem(chociaż jak dla mnie stanowczo za młodym) kompletnie NIC! Dla dziewczyny taki związek może być atrakcyjny,bo czuje się dojrzalsza,bardziej dorosła przez fakt,że interesuje się nią ktoś starszy.Ale taki facet to moim zdaniem DNO do kwadratu,nie potrafi zainteresować sobą równolatki,może jej zwykłym frajerem.Dlatego szuka poklasku u małolaty.

Gość jacek1982
takie zwiazki sa coraz bardziej powszechne :P

joohnny masz rację a ty jacek z choinki się urwałeś, niby rocznik 82 a myślisz jak młody szczyl

Gość *Stara Dupa*
Widzę,że mój wątek jeszcze żyje. :) Właśnie ten mój facet poznał swoją eks mając 23 lata(a ona 15 ). Od początku wydawało mi się to chore dlatego kopnęłam go w dupę.Niech spada,niedojrzały gówniarz. Teraz koncentruję się na tym,żeby poznać kogoś wartościowego,a nie jakiegoś frajera,który na dyskotekach bałamucił 15latki.

Gość jacek1982
malolaty same chca facetow po 20 wiec to nie iwna tego faceta

Gość *Stara Dupa*
Jacek Jasne,że chcą. Zawsze to miło powozić tyłek cudzym samochodem albo ubierać się za czyjeś pieniądze,jeździć na wakacje,imprezować,itd. Ja nie toleruję takich sytuacji,od wielu lat jestem samodzielna i niezależna,nie potrzebuję sponsora.Swój samochód mam od 8 lat,itd. Dlatego wkurzało mnie to,że on tym dupom wszystko fundował,że nie miał potrzeby byc z kimś ,kto jest niezależny,zaradny.Tylko brał sobie jakieś dziewczynki,które musiał ,,niańczyć''. A fe,nigdy wiecej takiego faceta bez jaj!!!

oh taa pamiętam to święte oburzenie koleżanek mojego partnera kiedy zaczeliśmy się spotykać:D miałam wtedy 18 lat, a on... + 8 szkoda mi ich troche było... im już zegar zaczął tykać a fajny facet woli małolate