Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Stara Dupa*

Pomocy!!!Mój facet lubi młodsze...

Polecane posty

Gość *Stara Dupa*
Miss Z. To nie chodzi o zazdrość,bo ja np. uważam się za wiele ładniejszą niż eksy mojego eks :P Po prostu chodzi o sam fakt dlaczego facet ciągle ,,buja'' sie z małolatami.Może z nim być coś nie ten tego po prostu. A Ty sie tak nie ciesz,bo możesz pójść kiedys w odstawkę dla innej 18-tki. Ja też mogę miec faceta np. 34 letniego i siać zazdrość pośród jego koleżanek-rówieśnic,tylko,że zupełnie mnie to nie interesuje.I bez tego jestem dowartościowana. :P

Gość zwss
nie generalizujcie nie jest zdrowe jesli facet ma upodobanie do mlodszych dziewczyn i tylko w takich zwiazkach cuzje sie dobrze ale nie jest prawda, ze mlode dziewczyny maja do zaoferowania (i oferuja ) tylko cialo to jets okres w zyciu najintensywniejszego rozwoju, potrzeby autorytetu w gre wchodzi takze fascynacja starszym partnerem nie wiem dlaczego starsze kobiety czuja sie zagrozone obecnoscia nastolatek. to smieszne to nastolatki sa wykorzystywane w tych relacjach, chocby nawet nie bylo mowy o stosunku seksulanym faceci, ktorzy wola takie zwiazki traktuja je instrumentalnie i de facto te dziewczynki nie czerpia z tego takich korzysci jak sie im wydaje bo nowy ciuch czy obiad w restauracji to nie sa tak naprawde inwestycje finansowe dla przecietnego faceta

Gość gerarrd
musze cie zmartwic najpierw zostaniesz odwieziona do rezerwatu kormoranow,a potem zutylizowana

niezłym pierzeniem można nazwać teksty tych kobiet których się wtedy oboje nasłuchaliśmy a było właśnie o tym: że jestem z nim dla kasy że mu sperma do mozgu uderzyła że w tym wieku powinien raczaej szukać stabilizacji że się szybko znudzi mloda dupcia NIKOGO nie interesowało jak było naprawde i jak to się stało, że jesteśmy razem

Gość *Stara Dupa*
Miss Z. Twój facet miał 26 lat jak sie poznaliście?

być może kiedyś zostane zostawiona dla jakieś innej 18latki ale nie będe tego raczej rozpatrywać tylko w kategoriach jej wieku- widocznie będzie w niej coś czego we mie zabrakło i tyle

tak 26 i nie ma w tym dla mnie nic dziwnego bo oboje byliśmy dorośli i ukształtowani emocjonalnie nie poparłabym natomiast związku z 15/16latką nawet gdyby ta różnica była mniejsz np. 5 lat

Gość *Stara Dupa*
Wiem,że nie można generalizować. Moja kuzynka w wieku 17 lat poznała 24latka.Są razem 3 lata i w kwietniu ślub. Mnie bardziej chodziło o to,że ktoś przejawia upodobania do określonej grupy ludzi-np tylko blondynki,tylko chude,tylko duże biusty,tylko młode,itd. Mi się właśnie taki trafił,który lubi młódki,i potem 24-latke wyzywa od starych dup.

*Stara Dupa* gdybym ja się dowiedziała, że mój partner ma takie upodobania, i że nie jestem pierwszą jego partnerką w tym wieku to zapewne bym go pogoniła:( po prostu bałabym się że chodzi mu tylko o sex albo, że chce się jakoś dowartościować na moich plecach:(

Gość *Stara Dupa*
No właśnie ja też miałam takie odczucia. Że jestem dla niego miłą odmianą po 16 latkach. Bo nie ciągne od niego kasy,jestem zaradna. POza tym też zaczął mi przeszkadzać fakt,że ma tylko skończona zawodówkę,a ja jestem po 2 kierunkach. Niech idzie w pierony.

Gość *Stara Dupa*
Ha ha no coś w tym jest. Pasowali do siebie intelektualnie najwidoczniej.

Gość do Starej Dupy
po cóż Ci było auto w wieku 16 lat? (piszesz, że masz 24 a samochód od 8 lat)

Gość zwss
stara dupa mam nadzieje ze od kiedy skoncyzlas dwa kierunki byl to twoj jedyny zwiazek z facetem po zawodowce jesli bylo ich wiecej to chyba zalozylas niewlasciwy topik :p:p:p

Ja 17, on 26. Różnica łatwa do policzenia. Ja byłam nazywana głupią gów.niara lecącą na kasę i samochód, on za pedofila który ma młodą du.pe. Tak to wyglądało z boku. I tak to wygląda dla Was. Wcalę się nie dziwię. Pewnie jakbym sama nie była w takiej sytuacji też uznałabym to za chore.

Gość *Stara Dupa*
Tak,mam samochód od 16 roku życia. :) Mieszkałam wtedy w Usa,a tam prawko można robić od 16 roku życia właśnie.Z czego skorzystałam.

Gość *Stara Dupa*
zwss Staram się nie dzielic ludzi na gorszych i lepszych ze względu na ich wykształcenie. Nic nie poradzę na to,że spodobał mi sie chlopak po zawodówce.Dopiero jego przeszłość dała mi do myślenia.

Gość Też tak mam że jestem
zazdrosna :O :O :O

Gość facet26lat
Jeśli masz 24 lata a on jest 4 lata starszy to ma 28. Jego dziewczyny były młodsze od niego 8 lat, a ty jesteś z nim od dłuższego czasu, czyli można przyjąć, że w wieku 25-26 spotykał się z 17-18 latkami. Zdecydowanie jest z nim cos nie tak! Prawdopodobnie jest prymitywem bez wymagan intelektualnych i interesuje go tylko "rżnięcie" z niezbyt doświadczoną, więc niewymagającą partnerką. Założę się, że nie jest specjalnie wykształcony ani oczytany. Zgadłem?

Gość facet26lat
Doczytałem, i okazuje sie, że zgadłem! Facet po zawodówce. To wszystko wyjaśnia! On jest po prostu na poziomie intelektualnym nastolatka. Nie ma nad czym deliberować.

Gość facet26lat
Dla absolwentów zawodówek, którzy poczuli się urażeni, śpieszę z wyjaśnieniem, kóre ci co powinni, zrozumieją. Oczywiście nie każdy gość po zawodówce jest głąbem, tak jak nie każdy po studiach- geniuszem (sam nie jestem po studiach, a za głupiego nikt mnie nie uważa). Opisany w tym temacie jest jednak prymitywem, bo_gustuje_w_gówniarach. Nawet gdyby był po studiach i prowadzał się z małolatami (znam takich- żaden z nich orłem intelektu nie jest), to snułbym wnioski, że kupił ten dyplom, bo mentalnie utkwił w wieku, w którym zwykle kończy się zawodówkę.