Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krusellkaa

Moj chłop ciagle przymnie pali papierosy

Polecane posty

Gość krusellkaa

Do nie pogadasz do debila i jeszcze z nim pracuje w domu to ide do innego pomieszczenie . A w pracy jeden pokój :(. On chyba nie zdaje sobie z tego sprawy jakie moga byc konsekwencje tego wszystkiego. Jka go przekonac zeby juz nie palil jak jest ze mna ?

Gość krusellkaa
Dodam ze jestem w 7 miesiacu ciazy

jeśli sam nie rozumie tego, że szkodzi Tobie i dziecku to chyba ciężko będzie taki przypadek przekonać. Dla mojego męża to było oczywiste, że odkąd jestem w ciąży to ani on ani nikt inny przy mnie nie pali.

oj moze byc ciezko, wiem bo mam meza palacza niedawno urodzilam dziecko, a jak bylam w ciazy to faktycznie staral sie nie palicz przy mnie ale w drugim pokoju , gdzie ja nie chodzilam , teraz jak malutka sie urodzila to stara sie rzucic palenie, ale czy mu sie uda? oby!!!

Gość Jessy27
gratuluje meża debila, ma cie ewidentnie gdzieś.

Zdziel go przez łeb i powiedz że truje swoje dziecko. Taki z niego tatuś... Pokaż mu strony z konsekwencjami palenia tytoniu u kobiet w ciąży - to że on pali przy Tobie, to gorsze niż gdybyś sama paliła. www.porady-poloznej.pl

Gość fanka ankaaaa
ale sobie znaalzłas faceta. a wczesniej ci to nei przeszkadzalo ze palił przy Tobie? Kazdy kultaralny człowiek jak chce przy kims zapali to sie chociaz pyta, zreszta jak ktos pali to na ogól wychodzi. Jak nastepnym razem zacznie palic przy Tobie to zacznij kasłac i powiedz ze zle sie czujesz, nazmyslaj mu troche w koncu to Wasze dziecko moze miec problemy zdrowotne