Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelka 25

Pralka - pytanko

Polecane posty

Gość Anabelka 25

Moja pralka podczas prania burczy. Dzieje się to wtedy gdy np ustawie pranie na godzinkę to tak zaczynać dzwinie trajkotać w połowie podczas wirowania. Pralka jest jeszcze na gwarancji. Na wyświetlaczu jest światełko serwis ale się nie pali więc to nic mechanicznego więc co to mogło się porobić?

Gość Anabelka 25
????????

Gość no właśnie -
to tak bywa jak z tary przechodzi się od razu bez przygotowania do pralki automatycznej - pompa się włącza i mogą być takie odgłosy.

Gość a nie mówiłam

Gość Anabelka 25
haha ale się uśmialam. Nie ma to nic wspólnego z pompą, ponieważ drży z przodu jak docisnę lekko ręką plastik to przestaje burczeć tak jakby obcierała o coś

oj skąd ja to znam... trajkocząca pralka podczas wirowania... do tego chodząca. Ma ktoś z Was pralkę z napędem Direct Drive? ponoć tu woóle się nie czuje że pralka jest włączona.

Gość pralkowicz rdzew
zajżuj do tyłu i zobacz czy są jeszcze te bolce od nowości pralki moze to one huczą i po prostu trzeba je wyjąć

Gość chlopa ci trzeba chlopa
Sfiksowalyscie boscie chlopa dawno nie mialy.

Gość jbgcttyjkkouyrxcyui
kobieto ty po prostu potrzebujesz faceta ktory zajal by sie pralka i zebys dostała pod ogon pare razy dziennie tak ci życzą przyjaciele

Według mnie skakanie, zrzędzenie pralki podczas wirowania niekoniecznie zależy od iloci wsadu. Wszak przecież wiele pralek ma szybkie programy gdzie właśnie nie powinno się wkładać 100% wsadu. moja pralka tańczy i szaleje przy każdym wirowaniu :(... dlatego mam nadzieję, że niebawem zmienię ale już na napęd Direct Drive.