Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trela morela

kto ma platforme n ???

Polecane posty

Gość trela morela

sie zastanawiam czy nie wziąć, ponoć jest super i działa bez zarzutów (moze ktos z was inaczej twierdzi) w przeciwienstwie do cyfrowego polsatu

ja mam!i żałuje! Może i działa bez wiekszych zarzutów, ale te wszytskie promocje itp to wielka lipa.Jesli skonczy Ci sie jakas promocja Tymusisz o tym pamietac i dzownic do nich,zeby ja wyłaczyli.Bo w innym wypadku płacisz za wszytsko.Gdy probujesz sie do nich dodziwnic to uzbrój sie w cierpliwość,bo zajmie Ci to conajmniej 20min po połaczeniu sie z nimi.Jesli chcesz usunąć jakis pakiet po zakończeniu promocji,płacisz za każdy dodatkowo 20zł co msc.Bo musisz usuwuać je po 1 na msc,nie mozesz pozbyc sie odrazu 2 czy 3.Także, lepiej juz zostawic sobie pakiety zamiast płacic za nic:/ Nie polecam, mnie sie konczy za niedługo umowa i jestem zadowolona,ze w koncu pozbede sie tego badziewia.Dla mnie to poniekąd oszusci:/

Gość trela morela
aha no to dzieki za konkretne info

nie ma za co:) Niestety gdybym miała wybierać jeszcze raz, nie zdecydowałabym się na N-ke:/ Za dużo nerwów "zjadłam" dzowniąc do nich i dowiadując sie wszystkich rzeczy po fakcie:/