Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdfgbbhdbg

dlaczego w polsce patologią jest mieć dużo dzieci....

Polecane posty

Gość a to figa
ilosc dzieci wcale nie jest zadnym wyznacznikiem patologicznosci:o niech sobie ludzie maja i po 10dzieci jesli tylko potrafia je utrzymac na dobrym poziomie;) czyli uczciwie mowiac maja ma duuuze mieszkanie i przynajmniej 10tys dochodu w Polsce wielodzietnosc kojarzy sie z patologia tylko dlatego ze najwiecej dzieci maja nie ludzie zamozni tylko ubocy w dodatku czesto uzaleznieni od alkoholu🖐️

Gość Ja mam czworke
A ja wogole nie pije alkoholu

Gość a to figa
a gdzie ja napisalam ze wielodzietni sa alkoholikami?:o owszem napisalam ze czesto sie to zdarza ale nie ze to jakas reguła.

nie jest patologia miec duzo dzieci, patologia jest natomiast miec duzo dzieci i nie miec za co zyc, płodzic nastepne dzieci wiedzac ze nie ma sie srodków na zycie, jest się bez pracy i zyje sie tylko z nedznych zasiłkow na łasce panstwa i w zasadzie żebra się o kazda pomoc- to jest patologia, natomiast sam fakt posiadania duzej ilosci dzieci nie jest żadną patologią

Gość gość
Moja mama urodziła 12 dzieci.Ja jestem 12.Wszyscy co nas znają za patologię nas nie uważają :) Rodzicę nie narobili sobie dzieci dla kasy.Mamy duży dom na wsi.Nie było żadnych wspomagań pieniężnych na dzieci a jak były to bardzo małe.Każdy z nas miał za co żyć,żyliśmy godnie i wyrośliśmy na porządnych wykształconych ludzi.Nie mieszkamy wszyscy w jednym domu starsi albo wyjechali do innego kraju albo mieszkają w swoich domach z rodziną.Powiem wam,że nie chciałabym mieć mniej rodzeństwa niż mam :) jestem szczęśliwa zawsze możemy na siebię liczyć.

Patologią jest mieć dużo dzieci bo jakim prawem jedna rodzina tyle zużywa surowców i eksplaatuje ten świat. Takim wielodzietnym to się wydaje że skoro ich jest dużo to im się wszystko należy.

Gość gość
Ty 92, to za maturę się lepiej weź debilu bez perspektyw :D a nie wyglaszasz durne opinie.

Gość gość
Trochę z innej "mańki"-gdyby zadać TRZY pytania przeciętnemu Polakowi/Europejczykowi i muzułmaninowi : 1) Czy uważasz że rodzina z trójką i więcej dzieci to patologia? 2)Czy jesteś za tym, by schorowanych rodziców oddawać do domów opieki/innych ośrodków-wolontariatów? 3)Czy jesteś za ideologią gender(lub jest ci obojętna/nie masz nic przeciwko)? Rasowy Europejczyk i Światły Polak odpowiedziałby prawdopodobnie trzy razy TAK, a muzułmanin wręcz przeciwnie-trzy razy NIE JEŚLI TAKA TENDENCJA BĘDZIE SIĘ UTRZYMYWAĆ-JESTEŚMY SKAZANI NA ZAGŁADĘ-SAMI NA NIĄ SIĘ SKAZUJEMY