Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaaaaazłaa

lekarz mowi do mnie grubasie

Polecane posty

Autorko - twoja waga jest normalna i zmień lekarza bo chodzisz do kretyna... Inna sprawa - dziewczyny bronicie tylko kogoś kto usłyszy że jest za gruby a chude dziewczyny zawsze usłyszą ze są szkieletory i wszyscy są zadowoleni bo chude można obrażać.... ja jestem szczupła, nigdy sie nie odchudzałam, jem sporo słodyczy itp ale mam taką przemiane materii że nie moge przytyć. Waze srenio ok 47 kg. No i co ja mam poradzić? Zaraz uslysze \"miłe\" komentarze ze jestem deska podobna do faceta szkieletor itd.... ale to ode mnie nie zalezy :( Na dodatek jestem niewysoka, mam 165 cm. Wiec pewnie wg was kurdupel. Nic tylko poniszczyć lustra w domu....

jessy wiesz ja ma podobne wymiary do ciebie wrecz identyczne w ciazy przytylam 22kg nie mam ani rozstepow moja waga tez nie ulegla zmianie jadlam to na co mialam ochote i urodzilam zdrowego cudownego synka synka o wadze 4080 :) teraz ma dwa latka jestem dosc szupla kocham swoje cialo ale wczale bym sie nie obrazila gdyby doszlo mi kilo tu kilo tam ;) pozatym sadze ze to ze masz taka sylwetke masz wrodzone taka juz jetes nie musisz na to specjalnie pracowac a gdybys nie byla tak "idealna" i musiala bys sobie odmowic tego czy tamtego liczyc kalorie nie byla bys taka madra dziewczyno troche tolerancji i zrozumienia dla innych !!! dziewczyny zacznijcie kochac swoje cialka takimi jake sa podkreslajcie to co macie ladne twarz biust jak wy bedziecie sie czuly dobrze to inni tak beda was odbierac a 65kg to nie tragedia zycze dustansu do siebie :) moj lekarz np mowi mi ze chuda jestem a jak na poczatku ciazy jeszcze tracilam wage i to sporo z powodu wymiotow to mowil ze nie wpisze tego do karty ciazy bo jak ktos to zobaczy to powie ze on zwariowal tez sobie zartowal ze mnia a ja sie nie zle usmialam lubilam wizyty u niego milo to wspominam :)

Gość buahahahahahahahahha
a jak ma mowic? przeciez jestes gruba, prawie kazda baba w ciazy to czolg LOL :D z wyjatkiem tych mega chudych ktore wygladaja jak dzieci z kambodzy z napompowanym od glodu brzuchem.. bleeee

Gość hej jessy
A powiedz nam, czy twój facet to też taki mikrusek jak ty, czy może sięgasz mu tylko do tej najważniejszej części męskiego ciała?

Sorry, że się wtrącam w interesującą rozmowę ale o czym Wy wogóle mowicie???? Jakie znaczenie ma czy pacjentka ma nadwagę czy nie ??? Ginekolog jak każdy inny uslugodawca ( w tym wypadku uslugi medycznej) powinien stosować się do powszechnie obowiązujących norm obowiązujących wśród kulturalnych ludzi. Czy przyjęte jest no. by okulista, dentysta, urzędnik, sprzedawca czy kelner zwracał się do dorosłej kobiety która nie jest jego znajma per \"ty\" ? Nie mowiąc o spoufaleniach typu: \"dziewczynko\" \"ślicznortko\" czy wspomniane \"grubasie\"!! To jest poniżej wszelkoich standardów profejonalizmu i ludzie tacy powinni byc co najmniej publicznie piętnowani z takie ekscesy, choćby tylko słowne. :o

Jessy weź przestań obrażać ludzi, bo ani zatkało, ani kakao. Po prostu niektórzy nie siedzą po tyle godzin bezczynnie na necie co Ty.

Gość zostawcie jessy w spokoju
zobaczcie że nigdy nie chwali sie niczym poza małą wagą. No cóż... jedni mają intelekt, studia, dobrą pracę... Bogate wnętrze... Jessy ma dobre BMI:) Mnie jest jej trochę żal, ale cóż...:) Ważne że ona znalazła sposób na dowartościowanie się na forum internetowym:)