Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakomczuchhhh

zastanawiam mnie bardzo

Polecane posty

Gość lakomczuchhhh

czyy ktos je wiecej odemnie albo chociaz porownywanie duzo?! ;D oczywiscie w dni w ktorych mam przerwe od diety bo takl to ciagle na nioej jestem ;/ dzisiaj taki dzien i np od 7 rano zjadlam: -3 kanapki z serem zoltym -kawe z mlekiem -banana -serek danio -2 drozdzowki i wlasnie robie frytki czy ktos mnie pobije? ;D

Gość bo pewnie na diecie
sie glodzisz a potem objadasz i tak w kólko, zgadłam?:p

Gość ja do tej pory zjadłam jakies
7 ciasteczek, wypilam kawe i herbatę ale jeszcze caly dzien przede mna.:classic_cool:

Gość co to jeeeest
ja potrafiłam (i chyba dalej potrafie:p ) zjesc czekolade, chipsy, kanapki itd. i to jedno za drugim. :D:D:D

Gość lakomczuchhhh
bo pewnie na diecie zgadlas ;D na przemiane materii nie narzekam ;D no przedemna tez caly dzien jeszcze przeciez to nie konci9ec ;DDD

Gość lakomczuchhhh
tak jak muyslalam chyba jestem najlepsza ;D

Gość sto dwadzieścia trzy
ja jem praktycznie cały czas. serek, pół bułki, dwa batony, zupa, deser z bitą śmietaną, trzy kiwi, dwie pomarańcze, trzy kanapki, chipsy, płatki kukurydziane bez mleka, do tego trzy szklanki pepsi, jedna butelka wody, a o północy jeszcze trzy kawałki czekolady - tak wygląda mój dzień, jem niezdrowo i za dużo i już mi się rzygać powoli chce :D

Gość rege
ja pierdziele wy macie chyba cholernie nudne życie skoro macie tyle czasu na żarcie i tylko tym sie pewnie zajmujecie.. :o

Gość lakomczuchhhh
no ja tez bez przerwy wlasnciwie chyba ze mi sie cos piecze/gotuje to musze poioczekac ;DDD robie tak mimo iz wcale nie jestem glodna ale chce sobie wsyztsko zjesc zanim znowu bedzie gklodowka ;D tez jestem z nich dumna ze jeszcze wyzwuiska nie polecialy ;D

Gość sto dwadzieścia trzy
tak, bo żarcie to naprawdę wymaga tyle poświęcenia i czasu, że życie musi być nudne 💤

Gość lakomczuchhhh
tak dzisiaj nudne zgadza sie. siedze w domu do popoludnia;p dopiero wieczorem wyjde wiec mam czas ;D

Gość i chcesz tak przez cale
zycie na przemian objadać sie i głodzić?

Gość lakomczuchhhh
na razie to wiem tylko ze inaczej nie umiem. moge jeszcze wymiotowac na zawolanie ewentualnie. czesto to rowniez praktykuje. inna opcja nie wchodzi w gre juz w moim przypadku. bo kiedys odchudzalam sie racjonalnie ale te piekne czasy juz nie wroca.

Gość ech czyli tak naprawdę
nie ma sie z czego śmiac tylko współczuć.:o

Gość lakomczuchhhh
spoko ja juz jestem perzyzwyczajona. nie przejmujcie sie xd chcialam tylko skonfrontowac moj jadlospis xd