Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka_wshe

staże

Polecane posty

Gość studentka_wshe

mam pyt bo nie znam się na tym za bardzo jestem zatrudniona jako bezrobotna,znalazłam teraz pracodawce który da mi staż....i teraz mam zgłosic w pośredniaku ten staż żeby wypłacali mi to 640zł?a i czy poza tym pracodawca będzie mi wypłacał coś od siebie?...rozumiem że to zależy tylko i wyłącznie od niego...

Gość jesteś zatrudniona jako
bezrobotna? ciekawy zawód.:P co do stażu to musisz zgłosić w UP bo to UP wypłaca pieniadze.

Gość studentka_wshe
sory *zarejestrowana jako bezrobotna aha czyli nie mam co liczyc na kase od pracodawcy;/ bo słyszałam że czasem jak się znajdzie pracodawce to oprócz wypłacanych pieniędzy z UP pracodawca daje coś od siebie....

Gość zazwyczaj nie dają nic
od siebie, w koncu po to przyjmują na staż by jak najmniejszym kosztem mieć siłę roboczą.:p

jak znajdziesz takiego hojnego pracodawce co ci da cos od siebie to bedziesz miala :D staz wyplaca UP, mozesz albo ty zglosic w urzedzie, ze znalazlas pracodawce u ktorego chcesz odbyc staz, albo pracodaca moze zglosic, ze chce ciebie na staz przyjac.

Gość studentka_wshe
ech no ok dzięki

Gość bzduryy8888
ja znałam dziewczynę której dopłacali 300zł a mojej koleżance teraz na stażu dopłacają 850zł...

Gość Dzaga666
z tymi stażami tojest kosmos...Ja zarejestrowalam sie w UP i powiedzieli mi,ze nie moge miec stazu ani przygotowania zawodowego bo: 1.mam 25 lat...ok,rozumie-a pzryg.zaw.?; nie da sie tegoobskoczyc bo: 2.mam wyzsze wyksztalcenie(nadals tudiuje) 3.nie mam nieslubnego dziecka 4.nie jestem niepelnosprawna 5.nie odbylam kary w wiezieniu 6.nie bylam dlugotrwale bezrobotna.... to paranoja jakas,te pzrepisy sa chore! czy normalna osoba nie moze liczyc na pomoc panstwa???powiedzieli mi,ze moge tylko szukac pracy,jakby tobylo takie proste!!!

Gość a kto szuka stażu przez UP
?:O Tylko jakies ofiary:O Mam normalny staż, który sama znalazłam i 2 tys zł brutto pensji🖐️

Gość dzaga666
o boze...:-O nie szukam stazu przez UP-znalazlam sama,w gazecie bo studiuje dziennikarstwo i nie chce jakiegokolwiek tylkowlasnie tam! ,ale UP nie chce sie na niego zgodzic,ot co!