Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quartz

wielki znak zapytania ??

Polecane posty

Gość quartz

słuchajcie moja przyjaciółka od dwóch miesięcy nie ma okresu...brzuch jej urósł stała się strasznie gruba i piersi jej urosły.Dzisiaj byłam z nią u Ginekologa i stwierdził , że jeśli jest w ciąży to zarodek jest bardzo mały .Ale że nie ma jeszcze pewności więc wypisał jej tabletki na przyśpieszenie okresu i jeśli dostanie okresu to test ciążowy jest lewy(przyznam że wczoraj robiła przy mnie test i miała dwie kreski...myślicie...że test mógł skłamać i nie jest w ciąży...jakoś w to nie wierzę... naprawdę warzyła 56 kg a teraz robi się ciężarówką warzy blisko 70 kg! dokładnie 60pare kg .do tego kocha się ze swoim chłopakiem bez gumki.. a on jej się na brzuch spuszcza..napiszcie co wy o tym myślicie...

Gość quartz
up

Gość myślę że.........
pisze się \"waŻy\" a nie \"waRZy\" 🖐️

Gość fsfder
jak bez gumki to nie dziwne ze jest w ciąży .

Gość quartz
naprawdę ta kafeteria spada na psy nawet o nic się nie można zapytać a zrobi się jeden błąd i się czepiacie ! ;/ pytam poważnie co o tym myślicie

Gość quartz
i jeszcze coś ginekolog nawet na samolot jej nie kazał usiąść

Gość quartz
nikt nie odpowie?

Gość quartz
jakoś nie mogę uwierzyć w to że nie jest w ciąży..co gorsza ona nic sobie z tego nie robi... i idzie dzisiaj na dyskotekę... powiedziałam jej żeby chociaż nie piła ona do mnie na to ze jeszcze nie jest pewne czy będzie miała dziecko wiec może pić :/

nie ma żadnej tu kobiety ? która by potrafiła odpowiedzieć ?

Gość asacxzcx
a

Gość aleksica..kochanica
lekarz przepisal je tabletki na przyspieszenie okresu????? a badania krwi??? sciemniasz kolezanko skoro przytyla tak strasznie, to znaczy ze juz troche w tej ciazy jest, to jak to lekarz nie widzial zarodka?? bzdety jakich malo a nawet jesli jest maly to zaczyna sie od badania krwi i wtedy jest sie pewnym w 100%, co za glupoty!!!

Czemu się na mnie rzucasz? nie ściemniam w niczym ;/ moja koleżanka ma dopiero 17 lat... kobieta się pytała jej jeszcze czy rodzice o tym wiedza ona odpowiedziała że nie więc ginekolog przepisała jej tabletki na przyspieszenie i powiedziała ze 23-ciego. Ma przyjść a ona jej pomoże dlaczego kórwa mam ściemniać ludzie trochę dystansu przyszłam sie poradzić

Gość aleksica..kochanica
to w takim razie lekarz dokonuje aborcji na kolezance, jesli jest wciazy oczywiscie dziwne ze zlecila jej badan krwi!!

Dlatego ten temat założyłam bo mnie też strasznie to dziwi... że przepisała jej tabletki na przyspieszenie a żadnych badań jej nie zleciła ;/

Gość ona szalon a
0/10

Gość aleksica..kochanica
ze nie zlecila badan krwi-poprawiam

Gość testy sie nie myla
test moze pomylic sie w druga str, czyli jestes w ciazy a on tego nie wykazuje. ale jesli pojawily sie dwie krechy to ciaza jest na bank

Ginekologiem jest młoda kobieta.. Dużo ludzi podobno ją chwali dlatego tam poszłyśmy... Najbardziej mnie to przeraża ze ta baba narobiła jej nadzieje że ona nie jest w ciąży...i ta dzisiaj idzie na dyskotekę :( >Nie spodziewałam się tego po niej że robi sie już odrazu nieodpowiedzialna... i jeszcze mówi do mnie że pewnie nie jest w ciąży...

Gość testy sie nie myla
uswiadom jej że jest :O mam taka kumpele, przed ciaza jarala szlugi, w czasie ciazy nie rzucila. 8miesiac a ona na ulicy z papierosem :O o zgrozo

uświadamiałam ja... prosiłam aby nie przebywała w towarzystwie palącym...żeby zaczęła na poważnie to brać..Najbardziej mnie te tabletki martwią że naprawdę coś temu dziecku sie stanie... i to że idzie na dyskotekę pić .Gdybym mogła powiedziała bym to dla jej mamy ale to jest już kwestia po między nimi nie mogę sie wtrącić

Gość pyziutek_20
Ale masz durną koleżanke za przeproszeniem :/ ja miałam też 17 jak zaszłam w ciąże ale do głowy by mi nie przyszło zeby w taki nieodpowidzialny sposób podchodzić do swojego zdrowia i do zdrowia swojego przyszłego dziecka. I jeżeli test pokazał dwie kreski to znaczy że jest w ciąży i koniec. Niech zrobi badanie krwi to będzie mieć 100 % pewności a nie 99.6% :/ jeżeli to faktycznie poczatek ciąży a ona juz tyle przytyla to szybko powinna zasięgnąć porady lekarza bo może to być cukrzyca ciążowa. PS. Jeżeli chcesz to mozesz przekazac koleżance te słowa - jeżeli się już współżyje to należy byc konsekwentnym i liczyć sie z wiążącym się ryzykiem. jeżeli nie jest sie wstanie wziąc odpowiedzialności za samego siebie to nie powinno się nawet zabierać za takie rzeczy :/ Po prostu żal... :/