Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabi23d

Prosze o Rade

Polecane posty

Gość sabi23d

mam taka sprawe czy ktos mi moze polecic lub podac namiary na niezbyt drogi hotel/motel w londynie. chce wyskoczyc dosłownie na 2 noce bo chciałam zwiedzic londyn tak expresowo ale nie wiem gdzie sie zatrzymać i ile moze mnie wyniesc pobyt tam jakies sugestie rady bede wdzieczna wiem ze moze nie powinnam tu pisac ale wy mieszkacie tam i sądze ze udzielicie najlepszej rady

Gość juliee
podaj maila to ci napisze co nie co

Gość sabi23d
sabinka23_23@o2.pl

a co to temat tabu?, lepiej uwazaj, bo jeszcze zostaniesz pokierowana w jaks dziure, ja bym lepiej poszukala w internecie, sa nawet tanie wycieczki do londynu z bed&breakfast w buirach podrozy, jak sie rozejrzysz to na pewno cos znajdziesz

Gość Dario28UK
Zapraszam do mnie, wynajmuje 2 pokojowe mieszkanie, salon stoi wolny. Chetnie oprowadze Cie po Londynie. P.S. mam wyksztalcenie wyzsze.

Gość Dario28UK
jak rowniez oprowadze cie po mojej malej, brudnej sypialni

Gość Dario28UK
Jak juz napisalem - mam wykszt. wyzsze, zatem podszywy bardzo latwo zidentyfikowac :)

Gość nieufna zuzia
lepiej nie ufac ... na internecie mase info znajdziesz http://www.hoteldirect.co.uk/london/?_$ja=kw:hotels+in+london|cgn:London+(Primary)+Exact|cgid:935712026|tsid:2410|cn:London+Primary|cid:17949266|lid:14476741|mt:Exact|nw:search|crid:2239276616

Gość sabi23d
po pierwsze jade z chłopakiem , po drugie zalezy mie na informacjach które moge potem sobie w neciku sprawdzic dziekuje za info na maila nie potrzebuje palacu ze złotymi klamkami lubie zwiedzac wiec przywyklam do skromnego standardu

Dario28UK to przyjezdzaj z chlopakiem ... nie pomiescicie sie w jednym pokoju? Przeciez na pewno wyjdzie Wam to taniej :)

Gość juliee
akurat hotel direct bierze prowizje zawsze jest taniej bezposrednio rezerwowac w hotelu...akurat z nimi wsolpracowalismy,

Gość baboszkaaaa
http://www.dovercastlehostel.com/ sprobuj tego hostelu, jest niedaleko centrum, 10 min drogi od tower bridge, jak pierwszym razem bylam w londynie jakies 4 lata temu to wlasnie tu sie zatrzymalam, bylo bardzo spoko i tanio, i czysto, i mila obsluga, nie iwem jak teraz jest ale powinno byc ok