Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masz zaburzenia obsesyjno komp

CZY MOJE WYMIARY Są NAPRAWDE ZA MAłE JAK NA MóJ 26LETNI WIEK ???

Polecane posty

Gość masz zaburzenia obsesyjno ko
Mój topik TO NIE PROWOKACJA! NIE ROZUMIEM CZEMU MIAłABY BYć! POPROSTU LUDZIE MI WMAWIAJą ZE W CIąZE NIE ZAJDE PRZEZ CHUDOść! CHCIAłAM Z WAMI SKONFRONTOWAC ME WYMIARY I TYLE. DZIEKI ZA ZAANGAżOWANIE W ZWIąZKU Z TYM TOPIKIEM.

Gość aż sobie zmierze
dziewczyno! ale ty nie jestes chuda! masz normalne wymiary i pierwszy raz spotykam sie z tym, zeby ktoś wmawiał że przez to nie zajdzie sie w ciąże, no smieszne.:D

Gość bhght6656
chudzina jest i nie oszukujcie jej powinna utyć

Gość dokladnie powinna utyc
najlepsze dla niej wymiary to: 120/100/120 cm. :P:P:P:P:P:P:P:P

Gość MARTWIĘ SIE
BUHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHA ona niby chuda?! LOL! xDDDDDDDDD w życiu! schudnij lepiej,....

Gość jesuuuchnu maryjaaa
jak ty, oni cię, mogą uważać za chudą :O ? mając 74cm w talii i prawie 100 w biuście jak dla mnie jesteś nawet za duża!!! ja mam 174cm!!! 67 w talii, 85 w biuście i 93 w biodrach a nikt nigdy nie nazwał mnie chudą :O, a się za taką nie uważam! baaa, noszę rozmiar s/m, czyli normalny. mam 25 lat. albo to prowokacja, abo żyjesz w jakimś innym świecie :O, albo lustra nie masz! ja na twoim miejsce bym się starała pozrzucać po 5cm tu i ówdzie.

Gość klakse4444
CO WY PISZECIE ANOREKTYCZKI? ONA MA 100 W BIUSCIE PRAWIE?BEZ JAJ ..MA 97 CM A TO DALEKO DO 100 JESZCZE.. LUDZIE ZASTANOWCIE SIE.. NAZYWACIE CHUDĄ OSOBE GRUBASEM ..TO CHORE.... GDZIE ONA GRUBA? JEST NAPRAWDE CHUDA.TALIA NIE SWIADCZY O WSZYSTKIM MATOŁKI

Gość sądząc po wadze
jest chuda a po wymiarach - jest normalna.

Gość jesuuuchnu maryjaaa
talia może nie, ale biust, talia, udo - owszem! nie twierdzę że jest gruba, ale na pewno nie jest chuda! normana w stronę lekko zaokrąglonej :O ja w udzie mam 53cm, jestem wyższa a nogi wcale nie są takie smukłe jakby mogły być. ona musi nosić rozmiar co najmniej 38 a to nie jest rozmiar chudzinek!!! tylko osób normalnych.

Gość jesuuuchnu maryjaaa
ważniejsze są wymiary niż waga! tłuszcz się sporo lżejszy od mięśni i jeśi dodać do tego drobnokościstość, waga możę pokazywać co innego, wymiary świadczyć też o czymś zupełnie inny.

Gość szybko szybko
po pierwsze,nie wydaje mi się,że jesteś chorobliwie chuda,ja przy wzroście 156,ważyłam 45 kg,w ciążę zaszłam bez problemu,syn ważył-pierwszy 3400,drugi,po roku 3800 i nie miałam z ciążą żadnych problemów-tylko cesarka,bo za wąska w biodrach byłam teraz,po 18-stu latach małżeństwa,nadal spokojnie się mieszczę w ślubny kostium :-) z tym,że chcialabym być trochę grubsza :-) skoro jesz normalnie,w miarę zdrowo,to znaczy,że taka Twoja uroda,że tak kolokwialnie powiem i nie masz na to wpływu

Gość nie rozśmieszaj mnie
A, znowu ta sama panna... Chcesz konfrontować wymiary? OK Wzrost 170 waga 52 Narazie to samo. biust 82 talia 63 tyłek 89 udo 51 ramię mierzone analogicznie 24 I nie jestem wychudzona tylko normalna. Nie przesadzaj. Albo daj wreszcie fotkę - SWOJĄ.

Gość KDK5555
TA OSTATNIA JEST WYCHUDZONA .DAJ FOTKE SAMA TO ZOBACZA WSZYSCY JAKAś CHUDA.

Gość kokainaaaa
75 w talii to malo????????????

Nie, Twoje wymiary nie sa za male, nie pocieszaj sie zakladajac znow ten sam topik, bo to zalosne. Patrzac tylko na Twoja wage i wzrost, Twoje parametry obwodowe sa zaskakujaco wysokie!

Gość ludzie ona ma normalne wymiary
ale na pewno nie blizej je grubosci a blizej chudosci!

Gość jasne autorko przytyj przytyj
i to jak najszybciej. przecież nie możesz kłuć figurką po oczach te tłuste pasztety - to niehumanitarne.