Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybredny..

Kobieta która spała więcej niż z czterema...

Polecane posty

Gość wybredny..

jest totalnie zagrzybiona i śmierdzi w charakterystyczny sposób nie ma to jak przyzwoite dziewczyny, zdrowe, niczym nie zarażą i do tego czyste......puszczalskie są dla niewybrednych którzy się nie brzydzą wyjadać resztek po innych

Gość taka jedna dziewczyna8787
a faceci ktorzy mieli wiecej niz 4 laski w lozku to skunksy, zaganiacze, dziwki meskie i pewnie maja grzyby na penisie ;p

Gość nat.toy
hahaha facetom to tylko dziewice się marzą...

Gość nieprawda pipo....
udowodniono naukowo że kobiety zarażaja się łatwiej i są nosicielami różnych paskudztw, a to dzięki budowie :) facetom natura sprzyja, oni się tak nie zarażają, nikt sie w nich nie spuszcza i nie mają pipy, wystarczy wziąć prysznic i po klopocie dlatego temat dotyczy tylko kobiet

Gość nat.toy
bujda! my mamy dwa x, a wy tylko jeden no i w końcu to my dłużej przezyjemy na tym świecie, a wy wymrzecie

kobieta latwiej sie zaraza tak?????? a kto te bakterie roznosi????? faceci He He

Jeżeli 4 robiła loda, to kwalifikuje się jako kobieta dwóch mężczyzn?

Gość ale kobiety starzeja się 5
lat szybciej od facetów

eeeee tam bez przesady. jesli facet daje na lewo i prawo to tez dziwka tylko meska

Gość no... wiecie
każdy facet, który tak myśli to zgorzkniały idiota tłumaczący wybrednością brak partnerki :)

Gość ale sprawy seksu są
naprawdę takie dla was ważne?

Ja ukurat nie mam tutaj jakiś wytycznych kiedy kobieta jest puszczalska a kiedy nie. przeciez jedna moze mieć trzech ale w jedną noc a inna moze mieć pięciu ale w pieciu długich związkach. nie można tak uogólniać Nie zgodze się jednak ze stwierdzeniem że facet jak miał wiele kobiet to dziwka. Moim zdaniem wręcz odwrotnie. Wynika to z duzej trudności zadania.

Gość z facetami jest inaczej
dziewczyna która daje jest szmatą, dziaką, kórwą ogólnie nie ma szacunku ani poważania (a w judaizmie czy islamie, także w Indiach jest wręcz zakałą którą się traktuje jak śmiecia) natomiast facet który ma wiele kobiet to po prostu jurny samiec, ma powodzenie, przyciaga samice ale 0on się nie szmaci bo w naturze męskiej jest zaliczanie i jest to powszechnie przyjęte, wiesz ile Arab może mieć żon? :) Facet ma przechlapane tylko wtedy jesli zadaje się z brzydkimi kobietami, to go kompromituje, wtedy jest niewybredną szmatą która nie stac na ładną laskę.

ja niestety kwalifikuje się do tej drugiej grupy :(

na dodatek mam pyrdka o dlugosci 4 cm;( i koledzy sie smieja;(

na dodatek mam pyrdka o dlugosci 4 cm;( i koledzy sie smieja;(

i lubie byc walony w dupcie

Dlaczego kobieta która jest łatwa jest uważana za szmatę a facet za ogiera? Odpowiedź prosta Wystarczy że kobieta pójdzie na jakąkolwiek impreze i powie ze chce się kochac z pierwszym lepszy. Takowy znalazłby się w jakieś 15 seksund. Mało tego taka laska mogłaby powiedzieć ze ma ochotę na kilku pokolei iteż by się kilku kandydatów znalazło teraz wyobraźcie sobie ze wchodzi facet na imprezę i mówi że chce zaliczyć na szybkiego 5 kobiet. Oczywiście nie zaliczyłby żadnej jesli w ogole by miał wszystkie zeby Inaczej co innego zaliczyć kobietę a co innego faceta. to zupełnie inny poziom trudnosci. Dlatego facet zaliczający laski jest często szanowany a kobieta nie. Każda kobieta moze miec dowlną ilosć opartnerów jeśli tylko chce i wygląd ma przeciętny. Jednak nieiwleu facetów moze mieć tyle kobiet ile chce a nawet jak im sie uda to dużo ich to wysiłku kosztuje

Gość ale się puszczalskie pipy
podszywają, prawda je zabolała :)

Sobie popiszcie chłopcy :-D jeżeli poprawi Wam to samopoczucie :-D

cyt: \"ale sprawy seksu są naprawdę takie dla was ważne?\" są! jak cholera... :) a jak sobie pomyśle co wyprawiam w \"łózku\" z moją dziewczyną... przyznam szczerze ze gdyby robiła takie rzeczy z innym facetem to bym jej nawet w usta nie pocałował :)

Gość zboczona 13
ja tam zaliczam facetow i traktuje ich jak dziwki

arab może mieć tyle żon, ile jest w stanie utrzymać(wliczając także dzieci które w związku się pojawią)

zaś kobieta która miała mniej niż 3 partnerów niczego nie wie o seksie i prawdopodobnie jest drętwa w łóżku:D w słowiańszczyźnie przedchrześcijańskiej mąż mógł odprawić świeżo poślubioną gdy okazała się być dziewicą- znaczy że coś z nią jest nie tak, skoro nikt dotąd jej nie chciał:)

Gość Janusz32
albo głupia baba albo prawiczejk :) o "doświadczeniu w seksie" mówią tylko albo bardzo stare rury albe te zupełnie niedoświadczony, mnie jako faceta żadne "doświadczenia laski nie interesuja bo co to niby ma być? że weźmie w usta i obciagnie bez zachęt.....liczy się URODA nic ponadto a czym mniej zużyta (doświadczona ) tym lepiej bo nie lubię uzywanych rzeczy :)

wiecie co,jestescie załośni..to porównanie,że dziewczyna nawet jesli brzydka i ma ochote na sex to i tak znajdzie chetnego.Oczerniacie samych siebie...wasz instynkt jest tak duzy,że pomimo urody i tak \"musicie\" kogos zaliczyc.Jeżeli już takie przyklady podajecie to nie piszcie ze tylko z ladnymi bo i z przecietnymii tez sypiacie.Co druga dziwka jest malo urodziwa ale ze ma cyca i pofigluje z wami w lozku nie odmawiacie sobie tej przyjemnosci.A co do syfów,to prawda wy nas zarazacie tyle,że my pozniej prostaty nie mamy w przeciwienstwie do was,a jej przyczyną są wlasnie BAKTERIE,ktore sie u was nie uaktywniaja tak szybko jak u kobiet...

Bananowy jest po prostu żywot mój krąży wokół mnie piękności śniadych rój rzęsami w rytm muzyki mnie wachlują i bakteriami z pipy (sic) odsypują. o żesz madziulka, chyba już nigdy do pochwy nie zajrzę :o

Nie wiem jak niektórzy ale ja wiekszość wypowiedzit raktuje z przymróżeniem oka Ilość partnerów tak naprawdę niewiele mówi o kobiecie Można miec 4 facetów w jedna noc (szmata) i mozna mieć 5 w pięciu długich związkach (normlana kobieta)