Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghgffhh

WOŚP i SKANDAL!

Polecane posty

Gość hghgffhh

http://www.pudelek.pl/artykul/14760/feel_nie_gramy_koncertow_charytatywnych/ Feel zgarnął 13 tyś za koncert, a ja w zeszłym roku stałam cały dzień, marzłam i narażałam się na chamskie obelgi ze strony babć, zbierając kasę na WOŚP. Uzbierałam tysiąc. Fajnie wiedzieć, że przykładowo ten mój tysiąc zgarnął np "boski" Piotruś Kupicha. WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hghgffhh
Kto ich tam wie... Gosia Andrzejewicz i jej "charytatywne" koncerty to potwierdzona informacja

Gość słońce Kupicha grał nie za
Twoje uzbierane tylko za kasę od sponsorów -właśnie po to się wcześniej sponsorów załatwia, żeby było na wynajęcie sceny, dojazd artystów czy kasę dla takich "miłych" zespołów... mi też się nie podoba, że jakiś feel zażyczył sobie tyle pieniędzy za koncert, ale ich występ przyciągnął całe tłumy ludzi, którzy też skąpi raczej nie byli i na pewno każdy coś do puszki podrzucił, a to głównie o to w tym wszystkim chodzi, prawda?

Gość jhkjhk
a no własnie czy nigdy was nie zastanawiało skad oni mają tyle kasy na reklamy w Tv, radiu, na tekoncerty, dyskoteki czy cholera wie co tam jeszcze i jeszcze na dodatek na ten woodstok? Ta orkiestra jest prezreklamowana zreszta uwazam ze i tak wiekrza czesc tych pieniedzy oo jeszcze przeciez aukcje kurde to ile oni kasy zbiora, zostanie zmarnotrawiona a jedynioe niewielka ich czesc zostanie p rzeznaczona na sprzet dla dzieci i jeszcze jedno te nachalne reklamy w radiu sa wkurwiajace :o

Gość mofo
niestety nie tylko feel zgarnia kase, wszystkeiedotychczasowe zespoly przez lata graly za kase NIE charytatywnie Feel tylko obcesowo i szczerze powiedzial od razu, ze NIE gra charytatywnie NIGDY

mimo , to jednak jezeli to prawda to kiszka stolcowa z tymi polskimi artystamy. ich \"radosna tforczosc \" oplacaja sponsorzy a przecież mogliby wzbogacic WOŚP. wszyscy artyści to prostytutki! epokowe odkrycie Kazika

Gość mofo
jhkjhk z pewnoscia WOSP i tak zrobila WIECEJ dla tych dzieciakow niz ty kiedykowliek :O chcesz wieszac psy na kims ? wies na Czarnych, kasa na tace na kazdej mszy, po kolendzie zbieraja jeszcze , co laska za slub, chrzes, pogrzeb itp choc ta 'co laska' jest szczegolowo wyliczona i gdzie widac ich pomoc ??? idz do pierwszego lepszego szpitala dzieciecego pogadaj z matkami, ktorych dzieci wyzdrowialy dzieki pomocy ludziom z WOSP a potem sie odzywj : O

ale teksty wspolczesnych piesenkarzy to Mickiewicza i Slowackiego na bezrobocie by wysłaly. gdybyb dzisiaj żyli.

\" czarni\" co roku 300mln zl przekazują na działalnośc caloroczną Carotas. i to bez jublu medialnego skromnie i godnie. a o WOŚP to św.P. M.Kotański powiedział , ze owszem ok. , ale co roku po \"woodstock \' mu w monarze pacjentów przybywa.

Gość mofo
no patrz nie bylo woodstocku i nie bylo spunow, kvrwa zlikwidujmy woodstok i swiat wyleczy sie z cpunow :O jozio ty juz jvrwa nieraz pokazales ze piszesz tak bezmyslne debilne teksty ze kvrwa dziwie sie ze daje sie jeszcze prowokowac na taki kretynizm :O

jednak myslę przy całym szacunku dla WOŚP , ze autor -ka topiku bądz ten pieprzony pudelek chce Andersena z piedestału wysadzić tymi swoimi info.

ludzie, ale ci "artyści" wystepują po to by zebrać jak największą publikę, zgromadzić jak najwięcej ludzi, którzy potem sypną co nie co do puszek. im sławniejsze gwiazdki tym większe tłumy i tym więcej pieniędzy będzie można potem przeznaczyć na sprzęt medyczny itp. zespołom przypadają pieniądze od sponsorów, nie z puszek. jeśli chodzi o woodstok -Owsiak co roku robi tę imprezę jako podziękowanie wolontariuszom za ich pracę, uwierzcie, że wolontariat na wośpie to nie tylko latanie z puchą przez kilka godzin, ale tygodnia, a często nawet miesiące zasuwania na szkoleniach, załatwiania mnóstwa pozwoleń od straży pożarnej czy policji na zrobienie imprezy masowej. to, że zespoły nie chcą grać charytatywnie to tylko o nich świadczy, nie o WOŚPie -przecież nikt nikogo siłą nie zmusi, żeby zagrał za darmo...

nie trzeba jechać na woodstok, żeby się naćpać. jeśli ktoś ogląda tylko relacje tv trwam i po tym chce oceniać całą pracę Owsiaka, to ja podziękuję;/ proponuje przejechać się na woodstok i samemu przekonać się jak potrafią się bawić młodzi ludzie

Gość jhkjhk
WOSP w ciagu 13-tu lat przekazala szpitalom 200 mil zlotych.To w ciagu 13-u lat. natomiast CARITAS przekazal 200 mil zl tylko w jednym roku. taka informacje podano w TVNie

Gość jhkjhk
Owsiak nie mógłby prowadzić swojej akcji bez nachalnej i kosztownej propagandy, którą uprawia na jego rzecz telewizja publiczna. A ona bezposrednio (abonament) i posrednio (brak opłat za koncesję itp) jest finansowana z pieniedzy podatników. Więc jeżeli ktos nie zgadza się z któryms z elementów akcji - to i tak jest zmuszony ją dofinansowywać.