Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHaraktery.

Fryzjerzy- naciągacze okropni

Polecane posty

Gość CHaraktery.

od wielu wielu miesięcy nie byłam u fryzjera. Dziś zaszłam żeby zapytać się ile kosztuje obcięcie włosów. Mam cienkie włosy tuz za ramiona (takie strąki wiszące gdzieniegdzie) i chciałam podciąć (równo, bez cieniowania) tak na wysokości szyi. I przeżyłam szok, kiedy pani powiedziała, ze to będzie kosztować 42 zł! no kurwa! co to ma być, za 10 minut pracy???!!! Wcale nie byłam jakimś salonie, ale w zwykłym podrzędnym zakładzie fr. Napiszcie mi proszę jakie są ceny podcięcia włosów, bo nie mogę uwierzyć że to aż tyle kosztuje! a włosy podetnę sobie sama!

Gość s.p.i.
30zł

Gość lipaaa
Ja za swoje strzyżenie: podcięcie grzywki, podcięcie włosów o około 5-6cm + pocieniowanie dałam 20zł.

Gość CHaraktery.
to ja ostatni raz byłam u fryzjera jak obcięcie kosztowało 10-12 zł! Nie wierzę, ze można tyle kasować, za 2 ruchy nożyczkami! SKANDAL!

Gość z googli
Ja za mycie + strzyzenie + modelowanie zapłaciłam 35 zl w pewnej... piwnicy :D Na osiedlu za samo strzyzenie biora 20 zł.

Gość LUDZISSSSKA
35

Gość stokrotka**
ja za podciecie ,wycieniowanie i farbowanie na 1 kolor jak uslyszalam ile mam zaplacic to przezylam szok -180zl

Gość oolololollalala
moja fryzjerka domowa bierze 15 zl;p ale w salonie placilam 25 zl za sciecie plus 25 za modelowanie;p

Ja płace 17 zł... Cieniowanie podcinanie +grzywka i modelowanie... Nie wiem co za fryzjera macie..^^

Gość kaaaaaaaatarina
boze a ja zaplacilam ostatnio 120zl...i jeszcze wyszlam z taka fryzura jak pozal sie boze..:(