Gość Janek56 Napisano Styczeń 9, 2009 Na www.luffluff.pl wprowadzili kultowa kanadyjską markę Ginch Gonch ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneta KA. Napisano Styczeń 9, 2009 WOW.. impresyjne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Styczeń 10, 2009 calkiem spoko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sybila3 Napisano Styczeń 10, 2009 fajne sa te reklamy .........:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hanka LODZ Napisano Styczeń 10, 2009 ale sexowne chlopaki. szkoda , ze w Polsce nie ma takich .uhhhh :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowa0 Napisano Styczeń 10, 2009 W Polsce faceci raczej nie nosza designerskiej bielizny. Wogole malo dbaja o siebie. Nie martw sie kiedys i to sie zmieni, szkoda tylko, ze bedziemy juz stare hahhahaaa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tedova Napisano Styczeń 10, 2009 Ja wlasnie zamowilam jedna taka smieszna pare dla mojego lubego na Walentynki. Jestem strasznie ciekawa jak bedzie wygladal w takiej fajnej bieliznie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach