Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keroppiop.pl

jaki wózek wybrać/kupić???

Polecane posty

Gość keroppiop.pl

Witam, Chciałabym się dowiedzieć jaki wózek jest najlepszy, taki z wszysch doświadczeń: czy czterokołowy na dużych pompowanych kołach?? Czy 4 kołowy, pierwzza para kół mniejsza tylna wieksze?? Czy trój kołowy?? Poprosiłabym o jak najwięcej informacji??Czy polecacie jakieś firmy?? Czy warto płacić jednak więcj za wózek, czy te za 600-700zł tez są dobre?? Czekam na Wasze uwagi

My mielismy typowy klasyczny polski wozek - Roan Kortina. Doze 4 kola, wiec dobry na snieg, do lasu i kraweznikow. Minus jest taki, ze ma sztywna rame, wiec duzo zajmuje miejsca w samochodzie. Teraz mamy spacerowke ze skretnymi przednimi kolami i jezdzi mi sie nia wygodniej. wiec moze 4 kola, duze, ale skretne z przodu, np. espiro atlantic, coneco v3.... Jednak oprocz kol trzeba tez zwrocic uwage na inne elementy,, np. wielkosc gondoli czy jak wysoka jest oslonka na bude....

Gość labudka11
cześć przed urodzeniem dziecka kupiłam wózek 4kołowy ze skrętną osią przednią na dużych kołach driver firmy implast.dziecko w gondoli jeżdziło do 4 miesiąca bo gondola była za mała.potem założyłam siedzisko i tak przejeżdziłam 3miesiące dopuki niezaczeły mi odlatywać koła podczas jazdy.potem łapałam gumy i kilka razy oddawałam do naprawy ok7 dni.za każdym razem oczywiście przez ten czs byłam bez wózka.wózek beznadziejny ciężki ikosztował 1400zł.2w1 wkużyłam się po którejś naprawie i kupiłam quinny 3kołowy .lekki skrętny wygodny dla dziecka synek jeżdził do 3 roku. nigdy nic się niezepsuło .jestem bardzo zadowolona wydałam tyle samo za 2w1co wcześniej ale można za 2200kupić 3w1. i ten ci polecam. natomiast co do wózków za 600zł gondola jest cięzka , spacerówka blisko ziemi itrzeba się bardzo schylać do dziecka.kosz na zakupy duży ale dużo nieda się włożyć bo zaraz się urywa a dziecko siedzi bardzo nisko materiały się przecierają i przy skrętach trzeba wózek podnosić .

Gość ja zamierzam kupic wozek
maxi cosi Mura 3, ale narazie szukam o nim opinii i sie orientuje.

Gość MUTSY Urban Rider
4 równe pompowane koła, solidny stelaż, do tego oddzielna gondola i spacerówka, można też zamontowac fotelik. Jest drogi, ale teraz na śniegach zdaje egzamin na piątkę, i na naszych dziurawych chodnikach i krawężnikach też, polecam. Jedyna wada, jest cięzki.