Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azalea

peknieta zylka w oku?

Polecane posty

Gość azalea

nie wiem co mi sie stalo, ale dzis rano zobaczylam w lustrze, ze mam krew w oku, taka duza kropla na jakies 2 mm. chyba jest to peknieta zylka, wyglada okropnie. czy takie cos samo przejdzie, czy trzeba nie daj bosze isc do lekarza?

Gość prosze o odpowiedz.....

Gość samo przejdzie

przejdzie samo ale jesli się powtórzy warto wybrać się do lekarza ponieważ jeśli nie jest wynikiem urazu mechanicznego to takie rzeczy zdarzają się przy nadciśnieniu a to wymaga leczenia.

Gość azalea
a, to dziekuje bardzo :) nadcisnienia raczej nie mam, bo ostatnio mialam kilka razy mierzone cisnienie krwi i nic nie nadmieniali, ze coos jest nie tak.

Gość no zniknie samo
ale zeby przyspieszyc gojenie kup sobie krople sterazolin i szybko ci sie to naczynko obkurczy :)

Gość azalea
mam w domu krople vizine, czerwone oczy sie po nich robia biale ... uzyje, zobaczymy czy pomoze, mam nadzieje, ze nie zaszkodzi.

Gość oczki
mówią ze to czesto maja kobiety w ciązy .. ja na tym sie przekonałam.. bo sama to mam a jestem w ciazy!! a byłam z tym u lekarza i mowił ze to normalne u kobiet w ciazy

Gość -Lenkaa-
Spoko, przejdzie. Ja kiedys przy robieniu makijazu wsadzilam sobie palec w oko :P Zalalo sie krwia, a ja panika... Ale przeszlo. Jest OK.