Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona PPP

emeryci wrod mlodziezy w pracy- perfidnie wykorzystuja nas!

Polecane posty

Gość wkurzona PPP

Przyszla do nas do pracy emerytka- by sobie "dorobic ", na poczatku staralismy sie jej pomagac - bo jest starsza ,,,ale to stalo sie juz niedozniesienia! w sobote przyjsc nie moze gdyz jak twierdzi ona sie w zyciu juz napracowala, wiec co?zaWsze ktos za nia musi przyjsc ,i nie wazne ze ktos ma juz swoje plany!Wszystko placze i chrzani, bo......jak zwykle nic nie wie, i"niedowidzi"bo...."ja pzreciez mam okulary i zdarza sie ze zle odczytam"oczywiscie trzeba sie dziec i wszystko po niej poprawiac! a ona wychodzi do domu o 15 - wnuczka musi odebrac bo corka z pracy wyjsc nie moze!a ona kurwa moze!Ciagle sysze podaj mi to tamto, przynies , pokaz bo ja nie wiem , nie moge dziwgac itd!!!nie zejde juz po schodach na dol bo mnie bola nogi!bylam dzis juz na dole 5 razy i juz dzis nie zejde !tak mnie to wkurwia ze szok!!!nie sprzata po sobie gdy konczy prace bo-- sa mlodsi maja wiecej sily!ona jest starsza kobieta!To po co kurwa pracuje!Tak sie wkurzylam dzis ze szok, milam wyjechac dzis aaale wychodzac z pracy uslyszalam,,, jutro muisz przyjsc a ja jak to? mam wolna soboete , mam juz plany,, i co uslyszlam ...muisz boooo pani N nie przyjdzie jak wychodzila powiEdzila zE ma Ksiedza i muis byc w domu! a moje plaNy gdzie !!!!!!EMERYCI DO DOMU ! a jak juz przyjda do pracy niech nie wykorzystuja mlodszych!!!jutro musze isc do pracy a tak czekalam na weekend..... w poniedzilek jej powiem co mysle !nie podaruje jej tego ! o nie tym razem!!!!!! Macie podobna sytulacje?

Gość wkurzona PPP
aaaaaaaaaa i jeszcze radio jej przeszkadza - za glosno! ona tak nie moze!

Gość mnie przy tym stanął
(zegarek wprawdzie, ale zawsze jednak :D)

Gość wkurzona PPP
i co z tego ze tu, pomylilam sie ! to z nerwow!

Gość no niccccc
no nic, zaloz topic na dyskusji ogolnej, bo tu nikt Ci nie pomoze ;) a poza tym topic moze zostac usuniety, bo temat nie ejst zgodny z zyciem erotycznym;)

Gość pomocnik
masz rację w 100% ( do autarki postu)