Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilaaa22

gdzie moge kupic kosmetyki amway w krakowie??

Polecane posty

Gość lilaaa22

jak w temacie... bylam juz w niejednej drogerii i nic :(

Gość dinogo
poszukujesz kosmetyków amway lub aristry napisz:topcolletion@onet.eu

Gość tylko zacytuję pozwólcie
syf nad syfy

Gość ttty
Sprawdź sobie ofertę sklepu www.e-naturalne.pl. Można tutaj dostać bardzo dobre kosmetyki naturalne na bazie wyciągów roślinnych i owocowych. Mają doskonałe kremy, peelingi, błota, glinki, pudry. W ofercie dostępne są także składniki do samodzielnego przygotowywania kosmetyków (bardzo duży wybór).

Gość magda336
Na pewno kluczowe znaczenie dla cery ma dieta, a także dbanie o nawilżanie skóry. Do tego dobry krem też musi być dobrany, moja kosmetyczka, której ufam i chodzę od lat, poleca mi preparaty z kwasem hialuronowym czy peptydem jadu węża, taki na przykład http://strefamlodosci.com.pl/sklep/ - Snake Venom UNIQUA. Ale warto też pomyśleć o masażu twarzy np..

Gość gość
Fajna oferta tych kremów Uniqa, czy któraś probowała ?

Gość gość
Szukaj jakiś nawiedzonych porąbańców. Oni tym handlują. Przed wyjściem na dwór w mieście Kraków pamiętaj o założeniu maski przeciwpyłowej na twarz. Wdychanie tego pyłu powoduje Twoje szybsze starzenie się oraz uciążliwe przewlekłe oraz śmiertelne choroby.

Gość gość
Co Wy jej doradzacie, przecież ona mieszka w Krakowie. Tam już jej nic nie pomoże.

Gość gość
To tak jakby mieszkać na post-atomowym pogorzelisku.

Gość gość
Witam serdecznie! Aby kupić kosmetyki Artistry bądź inne produkty Amway (polecam szczególnie płyny LOC z kolekcji Amway Home), najlepiej zostać klientem Amway. Pamiętajmy, że jest to przede wszystkim sklep internetowy! Zaproszenie do takiego sklepu otrzymuje się od Przędsiębiorców Amway bądź od Stałych Klientów Plus. Jeżeli ktoś z Państwa ma ochotę zarejestrować się w Amway, zapraszam do skorzystania z linka poniżej, jest to rejestracja do sklepu. W razie pytań zapraszam do kontaktu mailowego. http://www.amway.pl/user/luk10ppp/invite=yes

Gość renatka223
Podobno kremy z jadu węża dają dobre rezultaty jeśli chodzi o działanie anti-age. Ja nie stosowałam jeszcze, myślę o tym kremie http://strefamlodosci.com.pl/sklep/. Nie wiem jak działa, ale czytałam o jadzie węża, że podobno daje rewelacyjne efekty. Podoba mi się też opakowanie, dawno nie widziałam tak elegancko wyglądających kosmetyków.

Gość martyy66
Ja używam kosmetyków Angielskiej marki Forever Young. Najczęściej sięgam po kremy aktywne, których regularne stosowanie naprawdę przynosi oczekiwane efekty. Kupuję całe zestawy i jestem zadowolona. Jak jesteś zainteresowana to zobacz ofertę produktów pod adresem www.forever-young.pl.