Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deborah g

Czy mój brat jest gejem?

Polecane posty

Gość deborah g

Zastanawiam się już od dawna nad tym, przesadnie o siebie dba, zachowuje się często jak baba, strzela fochy o byle co... A teraz, kiedy nad głową wisi mu studniówka to już kompletnie oszalał. Biega parę razy w tygodniu na solarium, miesiąc szukał dobrego fryzjera, a teraz lata za garniturem i nic mu nie odpowiada :/ To takie trochę dziwne, ale może po prostu jest metro...

Gość łohoho_
Nawet jak jest to co ? Nie masz tu nic do gadania bejbe ;p

Gość fvdgdfgdfgh
a miał kiedys dziewczyne? jezlei tak to typowe metro

Gość deborah g
Ale ja po prostu się nad tym zastanawiam, nie mówię, że chciałabym coś na to poradzić. Miał ze dwie dziewczyny dawno temu, od dwóch lat nie miał zadnej, mimo iż ma duże wzięcie i otaczają go same dziewczyny- nie ma żadnych kumpli, a przynajmniej z żadnymi go nie widuję. Mam kumpla, który jest gejem i był prawie rok z dziewczyną w młodości, więc to o niczym nie świadczy

Gość deborah g
parę razy też niechcący widziaąłm jak wkłada sobie elektryczną szczoteczkę na pełnych obrotach w odbyt...

Gość dzizas
nie ma w tym nic zlego ze o siebie dba. Nawet jesli nie mial dziewczyny. Poza tym to glupie myslenie. Moj kumepl jest gejem i jak zmieni skarpetki raz na 4 dni to sukces, wiec to nie jest zaden przelicznik. Raczej zwracaj uwage gdzie dotyka kolegow.

Gość deborah g
Idiotyczny podszyw wyżej... Jeszcze jedna sprawa, poza tym, że cholernie o siebie dba- bywa w Utopii, która jest raczej gayfriendly... Co prawda chodzi tam z koleżankami i kiedyś nawet coś mi tłumaczył, że to ze względu na fajną muzykę, ale nie wiem co o tym myśleć. Wydaje mi się, że hetero facet bałby się pójść do klubu, gdzie roi się od gejów :/

Gość deborah g
no właśnie, a jak wraca z Utopii to chodzi z nienaturalnie rozstawionymi nogami... dziwna sprawa

Gość gejoza jak się patrzy
gejoza jak się patrzy... żaden normalny facet, hetero nie idzie bawić się do Utopii, taka zasada.... więc czekaj na comming out ;)

Gość dzizas
Ej, ja bylam w Utopii z moim obecnym mezem pare lat temu --- tak naprawde jest swietna muzyka!!!

nie chce cie martwic ale z moim bratem tez tak bylo i okazalo sie ze jest gejem

Gość deborah g
wiecie, mnie to nie martwi jakoś szczególnie. Martwi mnie tylko to, że będzie miał przesrane, bo rodzice są bardzo nietolerancyjni, wszystkich homo spaliliby na stosie.