Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona21111

Co zrobić?????

Polecane posty

Gość ona21111

Mam faceta, juz od roku, jest nam wspaniale, niedawno wrócił jego kolega z Niemiec ze swoja dziewczyną. Miałam go dopiero poznać. Spotkać mieliśmy sie u mojego faceta w domu, przygotowaliśmy kolacje i czekaliśmy na nich. Jak przyszli okazało się ze ja ponad rok temu miałam z nim przygode na jedną noc, od razu sie poznaliśmy. Udawaliśmy ze sie jednak nie znamy, dopiero jak poszlam zmywać a on wyszedł do łazienki to mi powiedział ze lepiej bedzie jak nic nikomu z nich nie powiemy. Troche głupia sytuacja bo ja chciałabym byc szczera ze swoim facetem ale nie wiem co robić. Tak na marginesie zaznaczam ze on wie ze miałam wczesniej facetów ale nie wnikał w to bo uwaza ze przeszlosc nie ma znaczenia. Ale co robic w takiej sytuacj? Ja uwazam zeby powiedziec, bo co jak oni kiedys wypija razem i ten kolega sam mu sie wygada? Lepiej żeby wiedział to ode mnie. Sama juz nie wiem co robić.

Gość nie przyznawaj się
twojemu facetowi nie będzie lekko z tym zyć. czasami szczerosc jest zwyczajną brutalnoscią

Gość asdgbnhjm
chyba Cie pogielo, kolega sam powiedzial zeby nie mowic to sie nei wygada, nic nie mow, bylo minelo, a jak powiesz moze sie popsuc nie tylko miedzy Toba i chlopakiem, ale miedzy chloapkiem i kolega i miedzy kolega i kolegi dziewczyna. siedzcie cicho,pozdrawiam

Gość ona21111
Ja moge siedzieć cicho, ale chodzi o to że moj facet powiedział ze oni dawno sie nie widzieli i na wódke musza sie umówić. Ja sie obawiam ze kolega po pijaku sie wygada i o to mi chodzi