Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcz ta pogoda

boje sie leciec samolotem

Polecane posty

Gość jeszcz ta pogoda

oblodzony moze byc czy cos tfu :(

Gość oiuyhuydcfdz
tez sie boja panicznie, juz lecialam , ale caly zcas sie tzresłam i pociłam i miałam zawroty głowy

Gość jeszcz ta pogoda
ja lecialam w lato i masakra a teraz jeszce gorzej przez ta pogode..

Gość jeszcz ta pogoda
ja lecialam w lato i masakra a teraz jeszce gorzej przez ta pogode..

Gość agu1
ja mialam bardzo zle doswiadczenia

Gość kloceństwo
w przestworzach, niezależnie od pory roku pogoda jest taka sama, temperatura na ostrym minusie, lecisz bardzo bardzo wysoko i jesteś ponad chmurami śniegwymi... więc pora roku nie ma tu żadnego znaczenia - chyba, że przy starcie, czy lądowaniu.

Gość A ja uwielbiam latac

Gość a mozna
przez przypadek wypasc z samolotu,np. nie te drzwi otworze jak bede chciala do toalety?

Gość dmasfbkaj va
lecialam juz tysiace razy z czego tylko raz doswiadczylam prawdziwych turbulencji i radosci ze szczesliwie wyladowalam hehehe.. ostatni lot odbyl sie wczoraj..bardzo pomyslnie..przepiekne chmury

Gość jeszcz ta pogoda
w ryanair pewnie nie ma winka :O

Gość dmasfbkaj va
jest i winko i piwko :) i przyznaje ze pomaga a tak sie sklada ze akurat wczoraj tymi liniami lecialam i naprawde spoko bylo..tylko niech bagaz 15.5 kg nie przekroczy heheheh

\"W zime to lepiej nie lecieć!! \" A na co czekac? Co za roznica na wysokosci 11 km???

Gość azsatak
dupa jasio pierdzi stasio... juz Ty czlowieka nie strasz...wczolaj dolecialam bezpiecznie w 2 godziny a moj madry kolega ktory panicznie boi sie latac samolotami( chociaz nigdy nie probowal) do tej pory leczy odciski na tylku po 30 godzinnej przeprawie busem hehehe

Gość kurna jak ja sie boje latac
to dla mnie istny koszmar.

Gość orientacjaa
oj ja nigdy nie zapomne mojego 1 lotu.mielismy silny wiatr i ciagle jakies turbulencje.trzymalam w reku husteczke ktora byla cala mokra od moich spoconych dloni i trzeslam sie jak galaretka.jak patrzylam za siebie to kazdy smacznie spal i niczym sie nie przejmowal hehe:Dteraz sie z tego smieje ale wtedy omalo co z siebie nie wyszlam

Gość orientacjaa
a i nie zapomne tekstu jednego kolesia ,,siade przy okniei popatrze jak odpada skrzydlo heh,, ale mialam jedna rozrywke bo lecialam z robertem nie wiem jak mu tam jednym z jurorow idola:D

Ale czego się tu bać- jak ma spać to spadnie,jak nie to nie...Pojazd jak każdy inny i tyle;) ale przeżycie chyba o wiele ciekawsze!

Gość nat.toy
eee tam ja miałam luzik...mój pierwszy lot był zajiepiszczy, widoczki ładne za okienkiem i wogule Jakoś się nie boje latać...teraz to katastrowy są raczej rzadkie bo wszytsko jest pod pełna kontrolą http://www.zletrafiles.pl/galeria,48.html,27 no i o to chodzi ;-P

Gość nie wiem o co ten szum
ja zawsze spie, latanie samolotem i kazda podroz w ogole to nuda. picie odradzam bo latwo mozna przesadzic a awantura w samolocie moze skonczyc sie wiezieniem...

Gość Pigybank
"przez przypadek wypasc z samolotu,np. nie te drzwi otworze jak bede chciala do toalety?" - raczej nie bo by się głośno mówiło o takich przypadkach w prasie bądź w tv;) Póki co to chyba jeszcze nikt nie wypadł i nie poszybował w niebiosa :))

Gość Pigybank
" Ale czego się tu bać- jak ma spać to spadnie,jak nie to nie...Pojazd jak każdy inny i tyle ale przeżycie chyba o wiele ciekawsze!" - hehe no to pocieszyłaś :D Ale w sumie realne myślenie, co ma być to będzie;) Ważne, żeby to się nie stało w "naszym samolocie" ani "ani w tym czasie":D hehe

Gość Pigybank
Co do turbulencji- to tak jak jazda samochodem bez zapiętych pasów przy 100 km/h na wertepach;))):P

Gość A ja się nie boje ;F
Ja tam się nieboje...Zabardzo dramatyzujecie a co może się stać?? Samolot wybuchnie!! xD Nieee nooo... Wiadomo strach jest... Ja często lecę i zakazdym razem się boje ale wiem że rzeczy których się obawiam dzieją się w filmach lub innych krajach których warunki atmosferyczne są gorsze.. Kiedy wsiadziecie do samolotu wescie ze sobą opaske na oczy i mp3 lub telefon z sluchawkami...czas szybko wam minie, zrelaksujecie się, niebedziecie słyszeć pracy samolotu i niemyslac o tym czas szybko minie i po kłopocie... Nawet nieobejrzycie się kiedy będziecie na miejscu ;D

Gość rodzyneczkaaa
znacie może jakieś zajęcia które przygotowują do pierwszego lotu? nigdy nie leciałam i panicznie się tego boję :(

Polecam serię filmów "Katastrofa w przestworzach". Skutecznie odechce wam się latania. :o Nigdy wczesniej nie sądziłam, ze może zginąć 200 osób, bo ktos nie przykręcił śrubek albo nalał za mało paliwa. :o Masakra, juz chyba nigdy nie wsiądę do samolotu> :(