Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjaz w gory

Gdzie pojechać w góry?

Polecane posty

Gość wyjaz w gory

Planuję wyjazd w góry niedługo, ale nie mam pojęcia gdzie. Co mi polecicie? Może macie jakieś ulubione miejscowości? I od razu bym prosiła o uzasadnienie co w nich jest takiego fajnego :) Z góry dziękuję

Gość wyjaz w gory
up up doradźcie coś proszę

Gość koniakowo
Zakopane :)

Gość zlota_monia_ze_srebra
bieszczady:) polecam polecam jest duuzo śniegu,tanio,i nie ma komerchy--

Gość wyjaz w gory
zlota_monia_ze_srebra a podasz jakąś konkretną miejsowość?

Zalezy co chcesz robić? Moze być Sanok- (blisko do Karlikowa na wyciąg) dość duże miasto, z lodowiskiem skansenem itd.Moze byc Lesko-mała miejscowość skąd bliziutko dosłownie wszędzie:) Hmmm na 100% nie polecam Cisnej....a tak poza tym wszędzie będzie dobrze.

Gość wyjaz w gory
Chcę po prostu wypocząć i pojechać gdzieś gdzie nie byłam i żebym miała co robić tam po prostu...

:) no to najlepiej Sanok- dość dobra baza noclegowa,są atrakcje tur.-skansen,zamek,wystawa ikon itp. do Leska-15 km, 8km na wyciąg w Karlikowie, do ustrzyk godzinka drogi, całkiem dobra baza na wypady-np na Solinę,na Połoninę.Nie wiem jak z noclegami (ceny).Zapewniam ze śnieg jest:P

Gość franekfranek
znacie jakąś miejscowość w Tatrach (poza Zakopanem) gdzie warto spędzić wakacje ?

Gość franekfranek
znacie jakąś miejscowość w Tatrach (poza Zakopanem) gdzie warto spędzić wakacje ?

Gość klassi
W sumie to jest wiele ciekawych mniejszych miejscowości, zależy czego tak naprawdę oczekujesz od takiej miejscowości. Zobacz sobie na ten multi-przewodnik turystyczny ideatur.pl Tam znajdziesz pomysły na wyjazd i opinie na temat różnych usług, które przy okazji można zarezerwować.

Gość AGGGGA
Szczawnica--- polecam uzdrowisko, wyciagi, okolliczne miejscowosci rowniez bardzo ciekawe

Gość gość
moze sanatorium? Ja moge polecic Ci uzdrowisko www.uzdrowisko-swieradow.pl bardzo duzy wybor zabiegow i malownicza okolica, wedlug mnie tego typu wyajzd tez moze byc swietny