Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona198007

co mam zrobic?

Polecane posty

Gość ona198007

Witam. Jestem z facetem od 3 lat, spotykamy sie 2-3 razy w m-cu, stosowalismy sex z prezerwatywą lub przerywany. Brałam kiedys tabletki, ale rozregulowałam się i nie miałam okresu 3 m-ce...Nie wiem co mam o tym wszystkim mysleć, niby nie planujemy dziecka (mam jeszcze rok studiw-zaocze), moj facet mowi zebym nie brała pigulek, z prezerwatywy nie jest zadowolony, mowi ze "bedziemy uważac", wiem ze to nie wystarcza. Myslicie ze o chce juz dziecko? do tej pory "udawało" nam sie i nie zaszłam, ale czy to metoda?

Gość ona198007
dzieki.....widze że full odpowiedzi :-(

Gość ona198007
cosinusss_ dzieki

Gość ona198007
?

Gość ona198007
:-(

Gość o ironio losu...
dziewczyno czy ty masz swoj rozum??jestes gotowa na maciezynstwo??chcesz miec dziecko??chcesz aby on akurat byl ojcem tego dziecka??bo on chce!!! aty czego chcesz??wiesz ze wspolzyjac w ten sposob wogole sie nie zabezpieczacie,jestes tego swiadoma??powinnas sie zastanowic nad soba,wroze niedlugie zajscie wciaze,widomo ze z gumnka ni jest najwygodniej kazdy woli bez:) ale to juz wasza decyzja jesli lubicie na chybil trafil to ok,spytaj faceta lepiej co bedzie jak zajdziesz w ciaze czy jest gotowy na stworznie rodziny,tak to jest ze dorsli i dojrzali ludzie licza sie z tym ze konsekwencja aktu seksualnego moze byc bejbik,reasumujac drosnij

Gość makutra
A dlaczego mowi, ze masz nie brac pigulek? Jesli zajdziesz w ciaze, to Ty bedziesz ja przezywac, Ty bedziesz rodzic i wychowywac dziecko, jesli on Cie zostawi. To tez Twoj wybor, masz prawo (a nawet obowiazek) zdecydowac. Niech Twoj TZ za Ciebie nie decyduje w takich kwestiach. Skoro nie wygodnie mu w prezerwatywach, to umowcie sie, ze bedziesz brac tabletki i nie zajdziesz w ciaze. Proste. A jesli podejrzewasz, ze moze juz chciec dziecko - moze zapytaj jego a nie nas? My Ci nie powiemy co mysli Twoj TZ.

Gość niewolnica izaura
, moj facet mowi zebym nie brała pigulek, z prezerwatywy nie jest zadowolony, mowi ze "bedziemy uważac", wiem ze to nie wystarcza. Myslicie ze o chce juz dziecko? do tej pory "udawało" nam sie i nie zaszłam, ale czy to metoda? cz ty jestes jakas niewolnica seksualna...bo on jest niezadowolony,a ty czego ty chcesz,ja tu nie widze powaznego zwiazku,rozmowy ,partnerstwa....masz cos w tej kwestii do powiedzenia czy wykonujesz polecenia:O

Gość zwiazek ale jaki...
spotykamy sie 2-3 razy w miesiacu ..niech zgadne ..sex ,to jest ten wasz zwiazek przez trzy lata ,co jeszcze razem robicie??macie jakies wspolne plany w koncu juz 3 lata jaby niebylo

Gość nie wrozka
Myslicie ze o chce juz dziecko? do tej pory "udawało" nam sie i nie zaszłam, ale czy to metoda? dlaczego zadajesz nam akurat to pytanie i rozstrzasasz to na forum??powinnas swojego mezczyzne o to spytac,a nie pozniej wylwac krokodyle lzy:O metoda to moze i byc na gloda...wiesz Danio,nie wiem ale wydajesz mi sie niedorosla a twoj facet tym bardziej,poczytaj o zaplodnieniu,nawet jak nie skonczy w tobie mozesz zajsc w ciaze,poczytaj to sie dowiesz w jaki sposob!bo sex to nie zabawa i trzeba sie liczyc z tym ze mozesz sporowadzic dziecko na swiat i co wtedy??stworzysz dom ,rodzine ze swoim chlopakiem??czy bedzie lament...i nastepny topic zalozysz co mam zrobic jestm w ciazy a moj facet....:O

Gość o ironio losu...
hmmm ...i gdzie ta ona,juz rozwiane wszystkie watpliwosci...