Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w potrzebie

potrzebna diagnoza

Polecane posty

Gość w potrzebie

Wiem, że pierwsze co się nasuwa - to "do lekarza", ale jest weekend i to nie jest takie proste..... Może coś ktoś poradzi? Od 4 dni meczą mnie wymioty, mdłości, dziś doszła biegunka - ale to na pewno nie zatrucie, w dodatku niesamowity ucisk w głowie i ból głowy. Czy takie coś może być spowodowane ciśnieniem? Myślałam, że mi przejdzie - ale jest coraz gorzej.I na pewno nie ciąża! Co się robi w sobotę, gdy człowiek tak się źle czuje???

Gość izuniakropeczka
napewno nie siedzi na internecie... idzie do lekarza badz na pogotowie...

Gość można.....
Być moze jest to grypa żołądkowa.

Gość tak to moglo byc cisnienie
bo pierwsze objawy bardzo pasuja, ale bez biegunki, z biegunka to juz raczej infekcja jelit, widocznie zlapalas jakas bakterie, jedz na pogotowie, to ci wszystko sprawdza

Gość alfabetagama
grypa zoladowa to wlasnie wymioty i biegunka.

Gość rege
Skoro od 4 dni to czemu dopiero teraz sie do lekarza wybierasz? Masz gorączkę i bole brzucha? Jeśli tak to gdzie najbardziej boli?

Gość w potrzebie
Dzieki - jakoś tak milej, gdy ktoś się odezwie. Czekam na koleżankę - podwiezie mnie do do doraźnej pomocy, czy gdzieś. Nic mnie nie boli (oprocz głowy) - tylko mdłooooości! Brr..... Dopiero teraz - bo czekałam aż przejdzie, poza tym nie mam ubezpieczenia, więc się nie spieszę do lekarzy. Wiem, że tu nikt nie poradzi - chyba że jasnowidz, ale jakoś tak człowiekowi lepiej, jak się poskarży i ktoś odpowie :-)