Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego kobiety

Dlaczego kobiety wolą

Polecane posty

Gość Dlaczego kobiety

wolą doświadczonych facetów a co ma zrobić 26 letni prawiczek iść do burdelu albo zrobić to z jakąś bez uczucia??????

Gość Sratatatatatatatatata
zalezy jakie kobiety :-O moj jest niedoswiadczony i to mnie bardzo w Nim podnieca,Jego delikatnosc,cnotliwosc,slodkosc :) wiesz ile kobiet tyle gustow i charakterow :D

Gość Sratatatatatatatatata
taaaa :-O mnie by wkurwialo jakbym zyla z mysla ze Moj kiedys posowal jakiegos lachona :-O

jakiś tam facet, twoje rady wywołują u mnie odruch wymiotny i swędzącą wysypkę na lewym pośladku

Gość Dlaczego kobiety
a mnie już kilka tak powiedziało że wolą jak facet wie o co i jak. A jedna to nawet Jak zapytałem czy nie było by fajniej jak byśmy się razem uczyli seksu to powiedziała ża "Nie, facet ma dawać przyjemność a nie się jej uczyć"

Gość Dlaczego kobiety
To jest przykre że pożadniejsi faceci niemogą znaleść przez to szcześcia bo niepotrafą tego zrobić pod imprezą z dopiero co poznaną kobietą i potrzebują czasu na to troche.

kobiety maja inny mechanizm seksualny i facet chący się uczyć jak doprowadzić ja do orgazmu powoduje u wiekszości frustrację i już w średniowieczu ojcowie dawali swoim synom pieniądze na to żeby sie uczyli seksu od postytutek.

Gość zamkniete oczy
a moj jest (znaczy byl), zreszta on tez byl moim pierwszym ;)

Gość pola 24l.
mi się wydaje, że w życiu jest czas na wszystko, jak byłeś mały uczyłeś się mówić, potem jeździć na rowerze itd więc był też okres w twoim życiu, w którym powinieneś doświadczyć pierwszego walenia konia, pierwszego pocałunku, w koncu pierwszego seksu --- musiałeś gdzieś przegapić ten moment za długo czekałeś, może nie miałeś okazji, nie wiem jednak większość ludzi żyje tak, że w pewnych "odpowiednich" momentach życia doświadcza tego i owego i potem nie mają takich problemów 26 lat to sporo, tak do 20 to jeszcze bym rozumiała

Gość pola 24l.
można się uczyć razem, ale nie w wieku 26l. ja też się kiedyś uczyłam, jak każdy i nie był to dla mnie problem, że chłopak też jeszcze tego nie robił, ale to było jak miałam 16 lat, niczego teraz nie żałuję, bo takie doświadczenia nas kształtują, naszą "seksualną" osobowość

Gość pola 24l.
choć ja osobiście nie miałabym nic przeciwko temu, żeby "nauczyć" jakiegoś fajnego faceta, więc na pewno trafisz w końcu na odpowiednio nastawioną do Ciebie kobietę

Gość pola 24l.
hehe, nie z moim ówczesnym chłopakiem uprawiałam sex jak miałam 17lat, a jak miałam 16 lat to robiliśmy inne rzeczy nie jestem szmatą, to chyba normalne, że jak się z kimś jest to robi się różne rzeczy związane z dawaniem sobie przyjemności

Gość pola 24l.
zaczęłam w tym a nie inym wieku, co by to zmieniło jakbym zaczęła mając np 19? wcześnie zaczęłam się interesować seksem i trudno, tak wyszło a Ty ile lat miałeś jak zacząłeś walić konia??? hehe

Gość też mam 26 lat i też jestem
prawiczkiem. I zapowiada się, że długo pozostanę

jasne ze lepszy doswiadczony, niz taka zielona melepeta co nie ma pojecia jak zadowolic kobietę. Idz do burdelu naucz sie czegos,pozniej przebadaj :D:D i dopiero startuj do kobiet. A jak nie masz chęci na taką kolej to spróbuj wyrwac małolate bedzie zachwycona ze ma starszego, a ze bedzie równie zielona to moze się nie połapie, że nic nie potrafisz.

Gość Dlaczego kobiety
Miałem tylko jedną dziewczyne 3 lata temu. ale nie wyszłoa może właśnie przez to że jej nie przeleciałem po 2 miesiąćach znajomości i znalazła sobie innego.Jakoś nieam odwagi iść do burdelu już koledzy chcieli mnie zabrać pare razy. A co z uczuciami to takie miłe że facet zdobywał doświadczenie w burdelu.NIe przeszkadza to kobietom. Do tej pory słyszłem że jak facet zalicza laski to jest zły a teraz jak prawiczek to jest jeszcze gorszy!!!!

Hmm lepiej idź to burdelu, jeśli mam być szczera - w życiuu bym nie poszła do łóżka z prawiczkiem, to dla mie wręcz aseksualne... Wszyscy moi partnerzy byli mniej lub bardziej doświadczeni i zdecydowanie ci najbardziej doświadczeni byli najlepszymi kochankami... Wątpię, aby laska miała Ci za złe, że byleś w burdelu, a poza tym nie musisz się potem przyznawać... Powodzenia!

widocznie wszytskie dziewczyny z Twojego otoczenia to same kurwy i szmaty! ja będąc dawno temu prawiczkiem głosiłem to na prawo i lewo i wiesz jaka była rekacja tych bardziej doświadczonych dziewczyn? " nie dośc że takie ciacho z niego to jeszcze nietykany :) ach... rozdziewiczyłabym cie" :D jak się poźniej okazało przyjaciółki mojej laski , z która pierwszy raz odbyłem stosunek zazdrościły jej. bo one wszytskie miały chlopakow - jebasów co popadnie.

dodam coś jeszcze od siebie... czy Wam dziewczyny w seksie chodzi tylko o to zeby Was chłopak porządnie zerżnął? dogodził jak pies suce? okazuje się nagle że wszytskie chcą tych doświadczonych... a czy zdajecie sobie sprawę z tego że taki doświadczony (np jak ja) liże dupsko swojej dziewczyny? wkłada jej język do pupy, zdarza sie że robi minete podczas okresu itd... (ja niejednokrotnie bawiłem sie w piss z moją dziewczyną) i co? taki chłopak Wam odpowiada? chciałybyście takiego całować w usta? eee.... chora jak dla mnie. myśle ze wiekszośc facetów dlatego szuka dziewic bo po prostu brzydzi sie laski która ciągnęła z połykiem czy lizała innemu owłosione dupsko...

Gość Dlaczego kobiety wolą
Jakoś niemam ochoty na BURDEL!!!

Gość a ja wolałabym
mniej doświadczonego niż takiego, co miał każdą i pewnie coś załapał. Wyobraźcie sobie jak miło byłoby pieścić się, pokazywać co się lubi...:D w ramach gry wstępnej.....

Gość Dlaczego kobiety wolą
Ja też tak bym chciał ale jestem w mniejszoci pewnie jesteś młoda i dltego takie zdanie bo te starsze już tak nie myślą!!