Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka80

Dlaczego tak jest? nie śmiejcie się na prawde mam problem

Polecane posty

Gość anka80

Nie wiem czy mam takiego cholernego pecha czy coś ze mną jest nie tak. Miałam 5 partnerów w tym 1 stałego. Pierwszy z nich kochal się ze mną pierwszy raz i nawet mu porządnie nie stanął i się nie spuścił . Tłumaczył ,że to z nerwów. Kochałam się z nim tylko raz. Drugi też nie skonczył we mnie ,ale to ja mu przerwałam i stosunek trwał krótko. Trzeci był moim stalym partnerem i kończył albo za szybko ,albo miał kłopoty żeby skończyć. Czwarty to był mój kolega z którym kochałam się parę razy ,ale też nie kończył bo twierdził ,że jest spięty. A piąty też nie mógł skkonczyć bo twierdził ,że chce doprowadzić mnie do wielokrotnego orgazmu i sie powstrzymuje :( Myślałam ,że jestem np za szeroka i z tego wynika mój problem. Ale po stosunku czuje się wręcz ,, obtarta" więc partner chyba też czuje jakieś tarcie. Poza tym byłam z tym problemem u kilku ginekologów, którzy twierdzą ,że moja pochwa jest wąska i nie ma potrzeby jej zwężania i ,że tow partnerach tkwi problem :( Ale ja już sama nie wiem... Niby wszystko jest ok tzn jestem nawilżona, poza tym pociągam ich bo im staje no i chcą ze mną iść do łóżka . Więc ja już nie wiem dlaczego tak jest, ale jestem załamana :(

Gość anka80
No właśnie ja tak nie uważam ginekolodzy tak uważają ,ale nie wiem czy mają rację :(

Gość no ale przecież
a ja Ci powiem: miałam 4 faetów: 2 Polaków i 2 południowców :) zgadnij, którzy mieli podobne problemy jak te które opisuejsz??? A którzy byli urodzonymi szatanami, którzy doprowadzali nasze łóżko do czerwoności???? Trochę masz pecha, ale faktem jest że Polacy są raczej marnymi kochankami, denerwują się, mają kompleksy, chcieliby wszystkiego nuczyć się z ksiązek, jakby do kobiety mieli dołączać instrukcję użytkowania - żałone :) Do tego myślą o sobie tylko, jak juz im stanie na dłużej to skupiają się z tej radości i dumy tylko na tym

Gość anka80
Zresztą pewnie podobnie byście się czuly na moim miejscu

Gość Elka_batory
Oj tak wiele facetow ma takie problemy tylko rzadko ktory to rozpowiada albo idzie z tym do lekarza :( a poza tym faceci czesto na pierwszych spotkaniach sa spieci i chca wypasc jak najlepiej, a efekt jest odwrotny

Gość lizkaaaaaaaaaaa
To masz pecha. Zdarza się. Może dlatego ,że tyle facetów ma z tym kłopoty. Ale nie martw się pech nigdy nie trwa wiecznie :)

Gość nikt już nic nie powie
Na prawdę się tym martwię :( A może mimo ,że ginekolodzy mi odradzają zapisać się na zabieg zwężania pochwy?

Gość zdziczały lokator tego forum
tradycyjnie wsadź se redukcję z 3/4'' na siekane glizdy :p sprawdzone.

Anka80, problem nie tkwi w tobie, tylko - jak słusznie zauważył twój ginekolog - w twoich partnerach. A konkretnie w tym że trafiasz na mężczyzn bardzo spiętych nerwowo. To wynika z nadmiaru stresu w ich życiu codziennym.