Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozzzalona

czy to wystarczy????

Polecane posty

Gość Rozzzalona

Jestem z chlopakiem od tygodnia... urzekl mnie swoim charakterem..uwielbiam z nim przebywac, bardzo mnie rozbawia, a przy tym jest opiekunczy i bardzo dobry dla mnie, ale jednak nie czuje do niego jak mi sie wydaje czegos wiecej, wiem ze moze to za krotko, ale wczesniej jak spotykalam sie z facetami to czesto od razu czulam pociag fizyczny, a do niego nie:( lubie tylko z nim rozmawiac, przebywac.. czy to wystarczy, czy mam kontynuowac, czy zerwac teraz poki nie zrobie mu wiekszej krzywdy???

Gość Rozzzalona
ktos mi doradzi???

Gość alfabetagama
poczekaj jeszcze.

Gość Capo di tuttu capi
A obciągałaś już mu?

Gość jagg
Skoro dobrze się przy nim czujesz, lubisz spędzać z nim czas, to poczekaj. Daj szanse rozwinąć się nowemu uczuciu. Czasem nie wszytsko przychodzi odrazu. Jeśli teraz nie czujesz do niego pociągu fizycznego, to może za miesiąc poczujesz, albo wcześniej. A kiedy się zakochać, to będzie to coś więcej niż pociąg fizyczny czy tak zwana "chemia". Pamiętaj jednak, że za czyjeś uczucia tez jestes odpowiedzialna. Powodzenia!

Gość kokainaaaa
powiem Ci z wlasnego doswiadczenia.zawsze gdy spotykalam faceta i strasznie mnie pociagal czulam ta iskierke to zwiazek konczyl sie po kilku miesiacach.gdy spotkalam obecnie narzeczonego podobal mi sie tak srednio i jakos nie czulam tego co do innych wczesniejszych a mimo tego jestesmy razem juz ponad 4 lata bo udalo mi sie go pokochac i teraz naprawde mi sie podoba:D

Gość Rozzzalona
Boje sie ze to nie przerodzi sie w cos wiecej, a on jest taki dobry.. nie chce go skrzywdzic:(

Gość Rozzzalona
nie obciagalam mu... w sumie nie chcialam sie z nim jeszcze nawet kochac, a on nie napieral, co mnie bardzo zdziwilo... on mysli o mnie na powaznie, a ja?? troszke obojetnie... nie wiem czy to kontynuowac

Gość Tulipanowa25
ja miałam tak samo tydzień i nic ( wogóle mi sie nie podobał, zero pożądania), a facet miał przewspaniały charakter:) juz miała dac sobie spokój ale wybrałam sie z nim na impreze ciut wypilismy i taka namiętność nas złapala, że nie mogliśmy od siebie się odlepic:D i tak jest do tej pory a minęło kilka miesięcy. A do tej pory spotykałam sie tylko z facetami do których czułam pożadanie i podobali mi się od samego początku, w życiu bym nie powiedziałam, ze takie cos mnie spotka:D

Gość Rozzzalona
No wlasnie ja do tej pory czulam od razu porzadanie i chec kontynuwania znajomosci... z tym chlopakiem chcialam jedynie troszke poflirtowac, bez powazniejszych ekscesow, a on sie mocno zaangazowal.. jest swietny z charakteru i nie chce go skrzywdzic... ale nie wiem czy mam czekac az moze w koncu uczucie sie pojawi, czy nie robic wiekszych nadziei, w sumie juz 3 tyg. minely:/