Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze bele

Kreski na teście??

Polecane posty

Gość dddddddsre
właśnie przed chwilą.JEST BLADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) ale ja jescze mam 2 dni do terminu wiec teraz pozostaje czekać.

Gość dddddddsre
widziałam,że jesteś na topiku na październik:) Ja ,jeśli mi sie naprawdę uda raczej nie zapiszę sie.Po pierwsze mam tu swój z super babkami i uzależniona jestem od nich;) a po drugie,ja bym nerwowo się wykończyła słuchając o terminach,wymiarach,wynikach itp.:D wolę nie wiedzieć,mam lekarza i mu ufam.

Gość kurcze bele
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie tez ciaza :) napewno :) faktycznie jestem na pazdzierniku, ale zaczynam miec watpliwosci czy bedzie tam o czy rozmawiac :O ,napisz jeszcze jak powtorzysz test , ale to napewno ciaza , pozdrawiam

Gość dddddddddsre
🖐️ jak u ciebie? u mnie @ nie ma,wczoraj minął termin.Robiłam 2 dni temu test drugi raz.Kreska znowu była ale też blada,choć mocniejsza od poprzedniej.Na razie nie robie.Poczekam aż będzie mocniejsza.Pocieszam sie,że tamte obie były przed terminem @ wiec cud,że w ogóle coś sie pokazało:) Myślałaś juz kiedy isć do lekarza?I powiedz mi jak liczy sie tygodnie ciąży,od zapłodnienia czy od terminu @? zapomniałam już wszystko,czuje się jakbym na nowo pierwszy raz w ciaży była:)

Gość ddddddddsre
zagubiłam temat przypadkowo:o kurcze bele nie zagiń mi w boju,bo nasze ciaże sa chyba co do dnia w tym samym wieku,będę cie podglądała:D

Gość kurcze bele
czesc :) jestes a juz myslałam ze gdzies zginelas. z obliczen by wynikalo ze tak. A jak Ty sie czujesz? Ja mam problem ze zgaga i nudnosciami ale da sie zyc, przyzwyczailam sie w poprzedniej ciazy :) pozdrawiam

Gość kurcze bele
a co do twoich pytan to przepraszamma le dopiero teraz zauwazyłam, tygodnie liczy sie od ostatniej miesiaczki, termin porodu najlepiej oblicza sie tak: od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki odejmujesz 3 miesiace i dodajesz 7 dni :) mnie termin wychodzi na 6 października, a co do lekarza to wg obliczen dzis zaczal mi sie 6 tc a wizyte umowilam sobie na poczatek przyszlego tygodnia , poniewaz lekarz w zeszlej ciazy mowil by lepiej nie przychodzic wczesniej niz w 7 tyg bo moze jeszcze nie bedzie nic widac :)

Gość ddddddddsre
ja poczekam jeszcze trochę.Nie wiem czy w przyszłym tygodniu czy dopiero w następnym pójdę.Mnie nic nie dolega,na razie;)

Gość ddddddddsre
ale jestem ciekawa jaki masz czarny nick:D:D:D:D bo masz prawda?:D

Gość ddddddddsre
zaglądam na październik ale jakie drętwe towarzystwo:o nie wpisuję się na bank:)

Gość kurcze bele
mam :) ale zastanawiam sie nad zrezygnowaniem i zaczernieniem tego, oststnio bylo niemilo i starch sie ormalnie odezwac ze znow na ciebie wsiadą :) ale tu to norma nie

jak powiedzialam tak zrobilam:) co do pazdziernika to i ja zrezygnowalam jakos nie bardzo mam ochote sie \"deklarowac\" Pozdrowionka