Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze bele

Kreski na teście??

Polecane posty

Gość kurcze bele
no widzisz, czytałam tak sobie tu i owdzie i raczej mało osób jest zadowolonych z testow, odwiedzialm wczoraj stronke na ktorej byl wywiad z lekarzem opisywal owulacje i metody jej rozpoznawania, gdzies tu na kafe wkleilam wczoraj link . Lekarz ten mowil ze ostatnia metoda ktora kobieta powinna sie sugerowac jest pomiar temperatury. Jak chcesz to go poszukaj dokladnie posluchasz o co mu chodziło. Za to bardzo pochwalał obserwacje sluzu szyjkowego. Sama nie wiem, jedni mowia to inni tamto ogłupiec mozna. Ja mam dzis 15 dc, brzuch juz mnie nie boli, uplawy wodniste , piersi jeszcze troche ale przy dotyku. Mozna by pomyslec ze juz po owulacji.

Gość dddddddsre
🖐️ ja już chyba z tych testów też rezygnuję.Co do temp to chciałam po prostu jeden miesiac zobaczyc jak to jest a śluz też obserwuję jak najbardziej mówisz o wodzistych upławach---jeśli to jest śluz przeźroczysty,rozciągliwy to znaczy,że płodny:)

Gość kurcze bele
No wasnie przezroczysty ale nie rozciagliwy tylko rzadki jak woda

Gość ddddddddddsre
a miałaś rozciagliwy w tym cyklu?badałaś to?bo wodnisty to albo przed owu albo po. ja tam dalej uparcie mierzę temperaturę:D i ten śluz też lukam i u mnie początek rozciagliwego,ale temp stoi w miejscu. zobaczymy co dalej

Gość kurcze bele
Myśle ze rozciagliwy juz mialam , zreszta jak obejrzalam wczoraj ten filmik to juz nie wiem. Moj sie rozciagal ale nie do tego stopnia co opisywal ten lekarz. No coz , brzuch tez myslalam ze przestal mnie bolec, a tu popoludniu znow zaczal. Moze gdyby nie przywiazywac takiej wagi do wszytkich tych objawow byloby prosciej :)

Gość kurcze bele
aha nie iwem czy ty lukalas na ten link o ktrym pisalam ale o ile sie nie myle to ten lekarz twierdzil ze sluz rozciagliwy pojawia sie na ok 10 godz przed uwolnieniem jajeczka

Gość dddddddsre
testów juz nie rboię,szkoda mi było znowu 50 zł wydać na nie.Ale za to dzisiaj temperatura skoczyła.Zobaczymy co jutro będzie ,czy znów wyskoa czy to jakieś wahania tylko.Mam nadzieję,że to na owulację skoczyła.I to jest mój 18dc ,gdybym nie obserwowała tego cyklu to myślałabym,ze jestem już dawno po.A tu wychodzi,że dopiero przed

Gość dddddddddsre
czytasz to jeszcze?:)

Gość kurcze bele
hej i jak tam?? jakieś objawy?? kiedy masz mieć @ ja mam dzis 24 dc i szczerze mowiac nien wiem, raz czuje sie jak na @ a raz mam wrazenie ze to ciąża. Napisz co u ciebie :)

Gość dddddddddddddddsre
jestem:) u mnie 26dc:) jeszcze parę dni.Obserwuje temp cały czas.Był skok i owulacja,do tego taki ból jajnika,że nigdy tak nie miałam:onie wiem co z tego będzie:) jeszcze z tydzień

Gość kurcze bele
hej :) ciesze sie ze jestes. Ja w zasadzie nie wiem ile czekac ostatni cykl 26 dni wiec moze w sobote zrobie test. Chciaz maz radzi by poczekac do 30 dc. Kurcze brzuch mni epobolewa, ostatnio 2 dni bolaly mnie pachwiny nie mam pojecia od czego, piersi tez ale bardziej sutki, ale to wszystko moga byc objawy zblizajacego sie @

Gość ddddddddddsre
ja o teście na razie nawet nie myślę:) mam długie cykle.I też przez 3 dni bolały mnie mocno pachwiny.Nie wiem od czego.Może mnie gdzieś podwiało;)

Gość kurcze bele
dziwne z tymi pachwinami nie?? moze to cos znaczącego? oby :)

Gość ddddddddddsre
nie wiem,ja się żadnych objawów nie doszukuję.Testów też nie robię.Czekam sobie spokojnie.Nie chcę buczeć jak będzie jedna kreska:)

Gość kurcze bele
masz racje:) ja wczoraj stresu troche mialam , zeba bylam usunac bo sie mi zlamal a dzis czuje sie jakbym zarobila w szczeke:)

Gość kurcze bele
hej i jak tam?? jak sie czujesz?? mnie strasznie dzis boli kręgosłup , biodra, nie wiem czemu, ale straszny dyskomfort, troche promieniuje do brzucha ale nie bardzo.

Gość ddddddddsre
wiesz co ja wolę nie pisać chyba co u mnie,bo to jakiś dramat w 3 aktach się robi.Mam uderzenia raz gorąca raz zimna,do tego 37,6 cały dzień,rano też podwyższona dosć mocno jak na mnie.Chora nie jestem,nie wiem co mi jest. tylko nie pisz,że to może być ciaża:o ja nie chcę o tym tak myśleć,potem za bardzo boli:(

Gość kurcze bele
wiem , temu nie pisze i nie mysle :)

Gość ddddddddsre
nawet staram się nie myśleć o tym,bo uroję sobie w końcu te ciążę,ale jak tu nie myśleć:o

Gość ddddddddsre
dopiero co leżałam od kocem,a teraz właśnie zrobiło mi się tak gorąco,ze aż oblałam się potem:o menopauza????:D:D:D

Gość kurcze bele
no co ty napewno nie :) ale niestety ogranizm platac figle potrafi niby wydaje sie ze jest ciaza a pozniej zonk, wiec fakt lepiej sie nie zastanawiac i czekac na termin @ a jak nie bedzie to wtedy testowac :)

Gość kurcze bele
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, niewytrzymalam i zrobilam test, dzis rano, tak w ogole to dzis mam termin spodziewanej @ i co ?? i mam 2 kreski , ta druga fakt blada , ale na calej dlugosci i nie trzeba sie przygladac by ja zobaczyc, mimo to nie ciesze sie na zapas, jak nie dostane @ to za 2 dni powtorze :)

Gość ddddddddddsre
gratuluję:) jeśli jest nawet blada to znaczy,że ciaża jest:)super

Gość kurcze bele
wiesz az boje sie myslec ze tak, chyba uwierze dopiero tak naprawde jak pojde do lekarza. Jak bylam na ostatniej wizycie to powiedzial ze jak nie dostane@ to mam odczekac dwa tyg i wtedy przyjsc wiec jeszcze troche musze poczekac :)

Gość dddddddddsre
zrób za jakieś 2 dni jeszcze raz test a z lekarzem sie wstrzymaj,bo i tak ci nic nie powie.Najlepiej iść tak ok 7 tygodnia,bo wtedy widać juz serduszko,a wcześniej tylko zdenerwowanie bo nic nie ma.Będzie dobrze:)

Gość dddddddddsre
zapomniałam dodać,że ci chlernie zazdroszczę😭

Gość kurcze bele
nie musisz mi zazdroscic bo tobie pewnie tez sie uda, a z lekarzam napewno sie wstrzymam, za to kolo wtorku powturze test , i mysle ze wtedy bede pewniejsza. Kurcze nie ma nic gorszego niz to czekanie.....

Gość kurcze bele
aha szpeeralam troche po internecie i roznych kalendarzach i wychodziloby na to ze jajeczko zagniezdzilo sie dopiero 2-3 dni temu , moze stad ta blada kreska

Gość dddddddddsre
zrobiłaś ten 2 test?:)

Gość kurcze bele
hejki :) powtorzyłam dzis test, i są 2 grube krechy :) ciesze sie strasznie , a co u ciebie? testowalas juz ?