Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka___

kto mniał zdzierane paznokietki niech się wypowie ....

Polecane posty

Gość Amelka___

witam, heh wrosły mi paznokietki w dwóch paluszkach ... to już trwa parę lat i nic z tym nie robię bo się boję!!! ale już nie chcę żeby bolało mnie ... jak wygląda zabieg ile one odrastają? lepiej w prywatnym szpitalu? ile się płaci? najbardziej się boję że paluszki mi amputują ... może to głupie ale boję się tego!!! z góry dziękuję za rozsądne odp ... jestem załamana ...

Gość Amelka___
??? nikt?

Gość Amelka___
:(

Gość FUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

Gość ja mialam zrywany paznokiec
z palucha. Dwa razy i nie pomoglo ani razu. Nie zrywaj paznokci!!! Ja poszlam do pedikiurzystki i mi wycinala boki. Chyba z 5 razy i mam spokoj od tamtego czasu. A meczylam sie chyba z tym paluchem z 10 lat :O Chocby nie wiem co Ci chirurg mowil - nie zrywaj!

Gość Amelka___
wycinała boki? bardzo boli? jak się to potem goi? ile? tak się boję ... :(