Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinut

Dla nieśmaiłych nie ma chyba ratunku!

Polecane posty

Gość pinut

prawie 24 lata i brak dziewczyny , strach przed odrzuceniem , niska samoocena powoduje ze zamykam sie w sobie, skupiam na pracy, po pracy komputer i tak w kolko , nawet nie mam ochoty wychodzic bo i tak wiem ze nie przelamie sie i nie podejde do dziewczyny...:(

Gość freddy kruger
No fakt tak to juz jest stary :) Ale musisz miec na to całkowicie wyjebane, bo tak to cie to do szału doprowadzi. Wrzuc na luz

Gość ljksfjdgf
Spokojnie, no właśnie spróbuj może przez internet, ja tak poznałam swego męża...

Gość Ok ale jak
Mówicie żeby umówil sie przez neta, ale to chociaz go poinstrujcie jak - bo w koncu jest niesmialy. Na dobra sprawe kolego masz o tyle pecha ze nigdzie nie smigasz. Ja w przeciwienstwie do Ciebie tez bylem zawsze niesmialy do dziewczyn (tych nowo poznanych - bo stare znajome to tylko kumpele i nic poza tym), az tu nagle pewnego razu na Sylwestra poznalem taka jedna i smialosc sama przyszl - po alko oczywiscei, ale mniejsza z tym. Jak trafiasz na ta swoja to pamietaj ze smialosc przychodzi niewiadomo z kad.

Mi nikt nie mówił i nie pisał że jestem przystojny Gdyby tak było to dodałoby mi to skrzydeł A nie tylko dołujące (jesteś raczej poniżej przeciętnej)

taaaaaaa :O gdziekolwiek wrzucisz zdjecia to baby pieją z zachwytu :O załóż nowy temat wrzuć zdjęcie, poproś o ocenę i zobaczymy po powiedzmy 30 czarnych damskich nickach jaki będzie wynik już nie raz tu wrzucałeś więc nie ściemniaj :O