Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spanielka

czy ktos sie orientuje w cenie tej sukienki?

Polecane posty

Gość nie wiem ale piekna
:)

Gość Współczuję gustu
A raczej jego braku.

Gość tere fereeeeeeeee
Wg np. tego ogłoszenia 3500

ale ja sie nie pytam ciebie Współczuję gustu o to czy jest ladna, a pozatym jak ta ci sie nie podoba to dla mnie tez jestes totalne amatorskie bezguscie obrazac ja tez potrafie :) tere fereeeeeeeee jestes pewna? chcialam sie w trzech zamknac :(

Gość loolla
piękne sukienki ,ale pamiętaj ,że w rzeczywistości wyglądają inaczej.

wiem loolla ale ta ogladalam juz nie tylko na modelkach ale na dziewczynach ktore chca sprzedac, niestety za daleko, i mi wpadla w oko, jestem ciekawa tylko ceny i czy w kujawsko pomorskim mozna ja gdzies kupic... torun? bydgoszcz?

Spanielka 🖐️ teraz sa podobno dość duże przeceny w takich własnie salonach ;) dla przykładu - salon sukni Cymbeline Kraków sprzedaje sukienki z 2008 roku taniej o 50 % także naprawdę sie opłaca ;) ;) ;)

Gość Biedna biednaa
Spanielka-->W moim mieście ta kiecka kosztowała w pazdzierniku 3300,w grudniu 2800.Więc mysle że w tej granicy cenowej...tylko to model z 2008roku musisz dowiedzieć się czy nadal jest dostepny w salonach w Twoim mieście bo niektóre modele są wycofane ze sprzedaży,prawie identyczna jest w kolekcji 2009 ale cena tez pewnie wyższa... Ta jest z kolekcji 2009: http://www.suknie-polsanta.pl/pokaz.php?suknie=342&w=b PS A ja gratuluje Ci gustu bo suknie Ateliera są piękne(sama u nich zamawiałam moją) i jeśli kochasz spaniele to masz tym bardziej dobry gust ;)

Gość Biedna biednaa
kurde...coś mi się pokreciło Zamiast na Twoją 818-spojrzałam na inną.Sorki ;) Ale ceny pewnie podobne ja za moją 3000 zapłaciłam.

dzieku bardzo za pomoc dziewczyny, w poniedzialek bede dzwonila choc kurcze nigdzie nie moge znalezc strony z salonami lub salonami wspolpracujacymi z atelier diagonal spanielki uwielbiam bo sama mam dwa ;)

Gość Biedna biednaa
W moim mieście to Cymbeline i La Sposa.Wiem że Madonna,Coline,Młoda i Moda,Polsanta i Novia tez mają Ateliera w sprzedaży,ale musisz popytac o dany model. -->spanielki uwielbiam bo sama mam dwa

Gość Biedna biednaa
Ja mam jednego ale po ślubie chcemy kupić 2-ego do parki ;)

O tak, spanielki są wspaniałe :) Ja mam prześliczną, 2 miesięczną, złotą suczkę :)) W ogóle - psy górą ! :)

Ah, a co do tematu to szalenie mi się podoba 807.... Taka prosta i delikatna... :))))

Gość Biedna biednaa
Ja zamówiłam 820 tylko że w bieli :D

nigdzie nie widze 820... kurcze mam nadzieje ze w 3 tysiacach bym sie zmiescila Biedna biednaa kupcie! jestem za! ;) ja mam dwa i same sie bawia ze soba czasami tak ze nas nie zauwazaja ;) jeden zloty, drugi czarno bialy w ciapki ;) Gusik ja mam dwa pieski ;) zgadzam sie z Toba w 100% ;) wiecie co? cholerka mnie bierze jak sobie pimysle ze musze jezdzic za sukienka, bede dzwonila do salonow bo nie znalazlam w necie czy gdzies a dokladnie najblizej w Toruiniu albo w Bydgoszczy jest atelier diagonal ... mam nadzieje ze sa te sukienki w Toruniu, bo tu w okolicy to przegrana sprawa :(