Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sheep777

wolicie psy czy koty? dlaczego? dopisujcie + i -

Polecane posty

Gość bra bra
poza tym lubie jak mnie pies zapina od tylca ,mhmm

Gość mój mąż to chinczyk :)
koty też będą bronić właściciela. ja kocham psy koty i wszystko.

da się psa oduczyć .(poczekaj) :)

PSY SIE NIE ŚLINIĄ. (MOŻE CZASEM ALE TO TEŻ ZALEŻNE OD RASY)

Gość kwiat lodu
ja kocham spacerować z moim psem :)

Gość kwiat lodu
koty też będą bronić właściciela. ja kocham psy koty i wszystko. (zwierzęta) tym bardziej psy, koty obdarzą cię miłością wielką bezgraniczną .

Gość kwiat lodu
oduczy sie moze potrzebuje więcej czasu. pokaż mu ze nie wolno załatwiać sie w domu a na polu tak :)

Gość KOCHAM ZWIERZĘTA
ja mam psa i kota. i oby dwa są kochane :)

Gość kiwat lodu
(wszystkie zwierzęta tymabrdziej ) koty i psy to bardzo kochane i inteligentne zwierzęta. oba obdarzą cie wiernością ,przyjaźnią,miłością wielką i bezgraniczną

Gość dżonk chelebej
(zwierzęta) tymbardziej psyIkoty są bardzo inteligentne i kochane. JA KOCHAM ZWIERZĘTA

Gość kiwat lodu
(wszystkie zwierzęta tymabrdziej ) koty i psy to bardzo kochane i inteligentne zwierzęta. oba obdarzą cie wiernością ,przyjaźnią,miłością wielką i bezgraniczną

Gość kiwat lodu
(Wszystkie zwierzęta) tym bardziej psy i koty obdarzą ci wiernością.przyjaźnią,miłością wielką i bezgraniczną .

Gość kwiat lodu
psy są bardzo zabawne i maja charatkter!! :)

Gość kwiat lodu
co pies do kuwety!? ja bym nigdy nie kazała mojemu psu załatwiać się do kuwety. on uwielbia być na polu! (pewnie jak wszytskie psy) :)

Gość pisakownica kamilki
co pies do kuwety!? ja bym nigdy nie kazała mojemu psu załatwiać sie do kuwety ! on uwielbia być na polu *(pewnie jak wszystkie psy) :) (wszystkie zwierzęta ) tymbardziej psy i koty są bardzo inteligentne i kochane obdarzą cie miłością,wiernoscią, i przyjaźnią :)

pomyliłam się przepraszam! od niedawna mam kota i jest prze kochany świetnie dogaduje się z moim psem !!(Kot też może obronić) jak jestem smutna to mój pies i kot przychodzą do mnie przytulają się liżą itd :) oby dwa są gotowe pójść za mną w ogień!!!! są mi też bardzo pomocne :) (wszystkie zwierzęta) tym bardziej psy i koty są bardzo kochane i inteligentne oraz obdarzą cię przyjaźnią,wiernością i miłością .:)

mój pies i kot są gotowe żucić się w mojej obronie :)

ja kocham wszytskie zwierzęta :)

Gość dżonk chelebej
(jak koty są dystyngowane to dobrze :)) od jakiegoś czasu mam kota i jest kochany !dobrze dogaduje się zmoim psem kocham wszytskie moje zwierzaki! one są kochane :)

Gość nie rozumiem was uważam
ja uważam że powinno się kochać wszystkie zwierzęta

Gość luna6521
Ja zdecydowanie wolę pieseczki:-) Sa wierne, oddane i uratuja ci zycie, zaslonia wlasciciela swoim cialem przed kula. Ja mam pieska i jest madry i kochany i wcale nie smierdzi tylko pachnie. Jest wspaniala i nawet jak ide z nia wieczorem to sie nie boje bo wiem ze ona mnie obroni. Nie ma cudowniejszego zwierzecia niz pies

Gość koty zdecydowanie koty
:classic_cool:

Gość dżonk chelebej
Wiecie co ostatnio swojego psa za kare lałem łańcuchem od roweru tak odruchowo wziełem bo robiłem rower i tak go strzeliłem w pysk pare razy to zawarczył do mnie.więc nie zawsze psy jak sie je skatuje lizo cie po renkach.musze zrobic eksperyment skatuje kota i zobacze czy bedzie chcial mnie drapac.

Gość zelowka
Psy. Koty też lubię i szczury, ale najbardziej psy.

Gość dragons
dżonk ty lepiej morde zamknij.ciekawe skad wiedziales ze jak sie psa skautuje to cie nie ugryzie a kot podrapie,co?sadysto jebany.bym ci ryj tym łancuchem obił cwelu.pucuj sie skad kurwos jest.

Gość ludzie opamiętajce się!
wszystkie zwierzęta są kochane nie ma czegoś takiego że jakieś jest lepsze!!!

Gość dżonk chelebej
drogi dragons . aż tak trudno się domyślisz że ktoś się po demnie podszył ?! przecież ja szanuje zwierzęta!

Gość newsweek
czytałam w gazecie newsweek że żadne nie jest od siebie mądrzejsze koty mającechy którym psom brakuje i na odwrut

Gość kocham psy
Psy są mądre, inteligentne, poza tym psy pomagają niewidomym, szukają narkotyków i odkopują z lawin śnieżnych. Pies nigdy cię nie ugryzie, psa da się nauczyć wszystkiego, pies zawsze chce zadowolić właściciela, pies nigdy cie nie zje, wręcz obroni. Psy są słodkie. Koty są nudne, chodzą własnymi ścieżkami, nie ma satysfakcji z nich, drapią z byle jakiego powodu, gryzą, zjedzą cię po śmierci lub zarażą śmiertelną chorobą. Kota niczego nie nauczysz, kot cię nie pokocha jak pies i w razie niebezpieczeństwa nie obroni, kot ciągle śpi a jak nie to biega gdzie popadnie i cały dzień go nie ma, kota trzeba wysterylizować bo będziesz miał kociaki i co z nimi potem zrobisz? JEDNOZNACZNIE : PSY vs KOTY PSY WYGRAŁY!!

Gość Kociarz
Wiadomo że koty to skur*** matki natury ale osobiście wolę bardziej koty ponieważ są bardziej bezobsługowe. U mnie zdecydowanie wygrały koty tutaj ciekawy artykuł na ten temat http://www.papagrande.pl/psy-czy-koty/