Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sheep777

wolicie psy czy koty? dlaczego? dopisujcie + i -

Polecane posty

Gość dżonk chelebej
pies cie nie zaradzi a kot pies pójdzie za tobą w ogień jak będziesz się topić lub cokolwiek to będzie chciał cie uratować nawety płącąć życie pies cie uratuje naprzykłąd z wody uratuje cię ale sam zginie pies pójdzie z a toba w ogień obcy pies może cie ocalić

Gość dżonk chelebej
znaczy pies pójdzie za tobą w ogień i nie zarazi się pasożytami

Gość dsafgawdswdq
Wolę Koty. Ludzie mówią, że pies to najlepszy przyjaciel człowieka ale psa się tresuje i traktuje jak niewolnika, przynieś, podskocz itd. A kot? Nie szuka akceptacji, jest wolny.

Gość dżonk chelebej
trzeba kochać wszysko psy są mądrzejsze psy węszą koty nie a to cie dobije mo nie umiesz się przyzwyczaić trzeba psa dobrze wychować a pies może być wierniejszy niż rodzic uwierz mi ja kocham to i to

Gość dżonk chelebej
koty są tystyngowane i to ogromny minus

Gość amellia_
no ale co w tym dziwnego ze kota trzeba odrobaczać? psa może i rzadziej ale to chyba normalne nie rozumiem ludzi którzy naskakują na koty a nigdy ich nie mieli, albo tych co nie lubia psów i tez ich nie mieli, to nie wina kota że sie urodził kotem a nie psem koty też sa wspaniałymi zwierzętami zależy jak się je wychowa i czego ich nauczy, bo koty są mądre wbrew pozorom To ze pies jest najwierniejszym przyjacielem to każdy o tym wie, psy kochają i to się czuje, pies kocha bardziej niż człowiek i to jest chyba najpiękniejsze

Gość amellia_
psa sie tresuje jeżeli są takie potrzeby np. psy policyjne a poza tym psa sie wychowuje, pies nie jest niewolnikiem, to zależy od właściciela, równie dobrze ktoś może uwięzić małpe, wytresować i zrobić z niej niewolnika

Gość fan 4 kopytnych wiwi
psy wyją tylko z tęsknoty i bólu szczekają by odstraszyć intruzów i tak dalej zalezy jak psa wychowasz może też szczekać na komende a koty ciągle miałczą ja kocham to i to psy są inteligętne dlaczego pierwotni udomowili wilki? bo są strasznie mądre tak samo jak psy psy to ratownicy gdy będziesz się topił pies podpłynie pod ciebie i będzie cię ratować nawet jak sam zginie jego wola walki i miłość dadzą mu sił my ci pomóc nawet z ostatnim oddechem nawet małe psy ratjują też mój pies zawsze szczeka w mojej obronie jest psem małym raz jak na sosinie takie jezioro się topiłąm to podpłyną szczekał jakby wołał pomocy i ciągną mnie za palec do brzego pies zawsze uratuje nawet obcego o zwierze psy węszą szukają bąb są mądrzejsze ale koty też są mądry pies pójdzie za tobą wszędzie gdy porwią odsobe którą kochał będzie ich ścigać póki nie padnie z wyczerpania nawet pies który ledwo cię zna lub wogule będzie cię ratować nawet jak będziesz dla niego zły!! pieski i kotki górą inne stworzenia też pies szczeka z różnych powodów czasem wołą właściciela a nie dla zabawy ani nie wyje dla zabawy psa trzeba wychować ale pies musi szceknąć choć raz na rok a wyć to zależy to tak jakby cżłowiek lubiący móić miał nagle nie mówić

Gość bloczek wierzowec domek
ludzie psy nie są niewolnikam i one też to kochają pies to wilk który pomagał ludzią tylko że ewolucja zmieniała jego wygląd mój pies nie jest policjantem jest zwykłym psem z sąsiedstwa ale też zna komendy psy w pracy nie są na łańcuchach mają dużo pracy i się cieszą pies mógłby umrzeć z smutku za bieganiem pracy i tego że jest nie potzrebny psy nie są na łąńcuchach bardzo mało czasu spędzają w kocjcach te pracujące i inne to powołąnie psa tak jakby zwodowy policjant miał by przestać pracować a to kocha psy pomagają nie robią tego z rozkazu ino z chęci psy to wolki wilki też pracowały psy też pracują i tak ma być od nie pamiętnych czasó psy pracują mają o wiele lepiej niż psy na łąńcuchach i takie które nie wyprowadzane są z domu to ich powołanie nawet sami nir tylko psy w policji pomagaja mój wujek jest wojskowym i jego partner to pies i roki tak ma na imie zawsze jest uśmiechnięty psy kochają bieg ać łapać zbirów węszyć odnajdywać różne żeczy ratować pilnować nie może mi ima tego zakazać a małpa to co innego mieszka w afryce i niech tam żyje pies to najlepszy przyjaciel człowieka che z nimi pracować i być

psy odnajdują też inne zwierzęta robele owady nawet znajdują zagubiopne zwierzęta psy robią jeszcze więcej żeczy psy to najlepsi przyjaciele często nawet człowiek nie poświęci tak jak pies psy na farmie np pilnowanie owiec kochają tą robia to z zapałem gdyby się zabroniło im biegać zdechły by to ich życie miłość powołanie!no jest niezabranialne że tak powiem bo psy robiły to jeszcze z pierwotnymi ludźmi

co prosze kot to wolny duch ma być wypuszczany żywe stworzenia tak jakbyć ty miał ciągle siedzieć w domu koty mają najlepiej na wsi mojej babci urodziły się kotk ilubią chodzić po drzewach i sobie po ogrodzie chodzą a ich mama wychodzi i dobrze wszysko potrzebuje ruchy gdybyć sie zapytał kota czy chce iść na pole powidział by tak w mieszkaniu jestem nie szczęśliwy zero innych zapachów świerzego powietrza ruchu innych zwierząt prawdziwej trawy drzew a jak już coś to wychodzi się z kotem na smyczy w mieście koty też chodzą wolno i dobrze

Gość gryfg
psy same leczą swoje rany bo mają specjaną śline ale gdy jest poważniejsze weterynarz jest potrzebny psy szczekają gdy odstraszają intrujzów wołąją właściciela i tak dalej a wyją jak są smutne czy coś je boli czasem piszczą też ze smutku bólu lub czegoś się boją taka jedna dziwczyna napisała że jej dziadek zmarł a pies wyłi umarł z tęsknoty wierze jej bo miałam podobnie a koty misłczą bez powodu miała miał j a wole psy osy są czyste jakbyście chcieli wiedzieć czasem bardziej niż koty !Chyba nie mielście nigdy psa i nie wiecie że można go pokochać jak własne dziecko wzorujecie się na psach sąsiadów wyją bo mają powód zależy jak psa wychowasz stwórca obdażył psy wieloma wspaniałymi rzeczami nie chce mi się wymieniać ale podam 2 są starsznie mądre mają wiele umeiejętności jet ich o wiele wiele więcej

Gość gryfg
zależy jak psa wychoważ by wył trochce mniej czy szczekałale kal coś go boli to raczej będzie wyć albo piszczeć mój natomiast nigdy nie okazuje że coś go boli chyba jak utyka to widać ale mój drugi pokazuje wszysko zależy od charakteru i właściciela to tak jaby naprzykład wam ucieli noge to trudno nie płąkać

Gość tolkij
pies kocha uczyć się nowych żeczy mój pies zna dużo komend niektórych nauczył się przypadkiem koty też są strasznie mądre i też mogą znać komendy wszyskiego można czegoś nauczyć to tak jakbyś ty nie chciałą nauczyć się chodzić

Ja wolę kiciory bo- są inteligentniejsze i nie dają się robić w chuja - nie śmierdzą jak psy- same się myją, nie trzeba ich kąpać- kotki nie znaczą terenu i ich siki nie śmierdzą, koty nie znaczą jak są wykastrowane czyli nie ma już problemu ze śmierdzącymi sikami- koty nie są niebezpieczne, a psu nigdy nie wiadomo co odwali (nie raz się słyszało przypadki w tv jak pies zagryzł właściciela)- nie trza wyprowadzać kota- jak na trawniku zrobią bobka to nawet go nie widać, a pies jak się wysra na ogrodzie np. to jest już gorzej. poza tym na chodnikach widuje się tylko psie gówna ;/

Gość dżonk chelebej
ja kocham psy ,koty (wszystkie zwierzęta ) wszystkie są bardzo inteligente i kochane

Gość dżonk chelebej
psy są bezpieczne. ich siki nie śmierdzą! ja kkcham psy koty i inne zwierzaki (ja mojemu psu ufam) :)

Gość dżonk chelebej
ja kocham psy ,koty (wszystkie zwierzęta ) wszystkie są bardzo inteligente i kochane

Gość fefreferfeferf
koty . a dlaczego? sama nie wiem ,ale mam z nimi jakoś lepszy kontakt jak z psami bo koty mnie jakoś lubią zawsze, poza tym sa miłe , nie gryzą , są tajemnicze i słodkie

Poza tym nie wierzę w to że pies może pogryźć czy zagryźć właściciela bez powodu. Żaden pies nie jest z natury agresywny. Jak ktoś się znęca nad psem, to wiadomo że pies się kiedyś wkurwi i rzuci na swojego oprawcę. Ten oczywiście się nie przyzna że przez miesiące czy lata znęcał się nad pupilem, i będzie mocno zdziwiony że pies go pogryzł. I dobrze zresztą mu tak będzie. Nienawidzę skurwieli co się znęcają nad zwierzętami. Każdymi.

Gość fefreferfeferf
no i nie śmierdzą , myją się same, nie mają kudłów jak psy długowłose ,które ciagle trzeba rozczesywac...

Gość fefreferfeferf
no i kot wymaga mniejszej pracy bo wystarczy ,ze ma kuwete i pełne miski i można nawet wyjechac na 2 dni

Gość bra bra
psy bo koty są głupie i śmierdzą i sikają do szafy - wiem bo mam kota i psa.

Gość fuckoffmenele
jak się kocha zwierzęta to nie ważne czy to kot czy pies i tak wszyscy jestescie popierdoleni bo wybieracie. kot sika,drapie , je trupa...kurwa czasem czlowiek gorsze rzeczy robie a w dodatku swiadomie.majac rozum ! psy gryzą,smierdza,szczekają....no tak.szkoda ze nie potrafia mówić.moze by wiekszosc z Was zrozumiala ze agresja zwierzat budzi sie przez takich idiotow jak wy. mam i psa i kota. mam wredną kotkę , ktora wszystkie negatywne cechy jakie dzis wyczytalam posiada...mam psa , ktory gryzie i jest bardziej falszywy od kota...a wszystko to moja wina.moglam inaczej wychowac...moglam nie zabierac koscfi a jak ugryzl to wpierdolic...moglam kota skatowac za kupe na poscieli...moglam ich wyjebac na mróz za karę...ale niestety kocham.kocham tak mocno ze samo wybieranie czy pies czy kot nie mialoby miejsca...jedno jest pewne ...jesli uwazasz ze kot czy pies jest lepszy od psa czy kota ...to nie wybieraj i nie decyduj sie na zadne z nich.

Gość fefreferfeferf
mój kot nigdy nie sika do szafy ani nie sra po domu

Gość fefreferfeferf
a pies niestety sika po domu i sra i nikt na to nic nie moze poradzic :O nie da razy do oduczyć... wczesniejszy nasz pies tak nie robil nigdy

Gość wuj
koty, gdyz sa najpiekniejszymi zwierzetami

Gość kokok
czytałam że PSY są dla spokojnych ludzi a KOTY dla ruchliwych