Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Freydis

jakie ciuchy dla rudej?

Polecane posty

Gość Freydis

w jakich ciuchach najładniej będzie rudej kobiecie o kręconych włosach za ramiona, zielonych oczach i jasnej, nie piegowatej cerze?jakie kolory, fasony, dodatki? a czego powinna strzec sie jak ognia?Czekam na propozycje:)

Gość Freydis
165, drobnej budowy, 50 kg....a co z czernią?

Gość Freydis
Mój styl...hmmm..piracki, powiedzialabym..lubie gorsety, kozaki, dopasowane dzinsy, ciekawa bizuterie...i lubie fiolet...nie wiem, czy z wzajemnoscia:D

Gość to wyglądasz jak ja
Lubię ciemną zieleń, ciemny fiolet, czerń, morski, śliwkowy, wszelkie brązy, khaki. Ciuchy w takim hmm naturalnym, hippisowskim stylu - zamsz, skóra, drewniane koraliki, buty na korku, miękkie tkaniny. Ale lubię też styl wiktoriański, jakoś tak fajnie mi pasuje do długich kręconych włosów i jasnej cery ;) Unikam żółci, pomarańczu, bieli, różu i karmazynowej czerwieni.

Gość IN Style
Unikaj koloru czarnego w okolicach twarzy - źle się komponuje z jasną cerą. Doskonałe będą zielenie, brązy i czerwienie. To tak bardzo wstępnie i ogólnie - żeby dobrze wskazać kolory trzeba się zobaczyć :-) (przynajmniej na zdjęciu).

Gość Freydis
tak, róż zdecydowanie odpada...kocham natomiast irlandzka zieleń i srebro, zadnej zlotej bizuterii, drewno tez nie...chyba ze bursztyn:)

Gość Redowy księżyc
chmm - kolory to oczywiście odcienie brązu ,zieleni - jeśli nie masz niebieskich oczu to unikaj niebieskiego - strasznie rozjaśnia i wyglądasz jak trup - znam ze swojego i siostry doświadczenia. Czerń pasuje do wszystkiego - ja praktyccznie większość rzeczy mam czarnych i wcale tak głupio nie wyglądam, a raczej pasuje mi do włosów :P unikaj pomarańczowego , białego (zwłaszcza na nogach), różowego- straszny to kolor XD, i kolorów zlewających się z twoimi raczej naszymi włosami - mówią ładnie - a wyglądasz jak pień bez liści. Czerwień też ładnie wygląda , ale cała bluzka w tym kolorze to przesada. Jeśli masz budowę klepsydry to z łatwością możesz nosić obcisłe bluzeczki podkreślające talię , jeśli inną to dopasuj sobie ubrania by były jedne zwiewne, drugie takie by na tobie znowu nie wisiały - także dopasowane.

Dlaczego czern rudej nie pasuje? Moim zdaniem to wlasnie najlepszy "kolor" dla rudej, wlosy w nim wygladaja fenomenalnie. Niech za przyklad posluzy PaniEskcelencja :) Tylko ostry rozowy tak srednio mi sie u rudych podoba.

Gość Redowy księżyc
popieram cię w 100 procentach jeśli chodzi o czerń ale róż - ja splajtuję - nie mogętego założyć - poprostu nie lubię tego koloru - ale każdy ma swoje zdanie :P