Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiia barrbara

Problemy z cerą-czy to prawda,że po ciąży będzie lepiej,że hormony sie unormują?

Polecane posty

Gość basiia barrbara

Bo jeżeli tak to ja chyba jestem wyjątek :( wszystko było nawet dobrze dopóki znowu nie zaczęłam miesiączkować i znowu 2 tygodnie przed wyskakują mi pryszcze. MAM DOŚĆ mam 26 lat i ciągle problemy z cerą!!! dermatolog nie pomógł za wiele (póki brałam antybiotyk było ok) Zastanawiam sie czy tabletki anty by nie pomogły??

Gość mdliii mnie
Nie zawsze. Moze masz kandydoze. To by wyjasnialo dlaczego bylo dobrze kiedy bralas antybiotyk.

Gość basiia barrbara
?? Co to takiego rany przeraziłaś mnie :(

osobiście mi tabletki antykoncepcyjne pomogły na cerę, trądziku było znacznie mniej, a gdy je odstawiłam - pryszcze wróciły. co do ciąży - nie jest powiedziane, jak zadziała na twoją cerę. może dojść do wyraźnej poprawy lub radykalnie się pogorszyć. jeżeli w okolicy owulacji i pod wpływem progesteronu dostajesz pryszczy - może to się utrzymać w ciąży. hormony po ciąży też nie muszą się uregulować, to sprawa bardzo indywidualna dla każdej kobiety. czy dermatolog przypisał Ci tonik z antybiotykiem? często taki tonik do przemywania twarzy pomaga. poszukajcie z dermatologiem najlepszego wyjścia. www.porady-poloznej.pl