Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek4545

moja dziewczyna

Polecane posty

Gość tomek4545

witam dziewczyny! nie znam za bardzo się na tym więc pytam; wczoraj kochałem się z dziewczyną bez zabezpieczenia ale była dzień po okresie więc czy może zajść w ciążę? słyszałem że niby nie można przed i po okresie ale nie wiem dokładnie jak to jest. PROSZĘ O ODPOWIEDZ

Taka powinna być kolejność: dowiedzieć się o dniach płodnych/niepłodnych a potem sex.

Gość jeśli ma długie miesiączki
i krótki cykl to gratulacje dla tatusia

Gość tomek4545
z tego co wiem to ma okres 4 dni więc chyba krótko a cykl chyba co 27 lub co 28 dni ale pewien nie jestem w ogóle to chcemy dziecko tylko że ona 2 miesiące temu przestała brać tabletki anty, ale lekarz kazał odczekać 3 miesiące i dopiero się zabrać za bobasa- ale bardzo chce!!!więc jeśli chciałbym wiedzieć czy może dzień po okresie zajść w ciążę.

Gość tomek4545
a jeszcze chciałbym się dowiedzieć jeśli się wczoraj kochaliśmy to kiedy może zrobić test ciążowy

A to skoro chcecie dziecko to nie ma problemu. Najlepiej zrobić beta hcg(w laboratorium) bo wykrywa już tygodniową ciąże.

Gość tomek4545
czyli jest szansa je może zajść w ciążę po tym jak się kochaliśmy dzień po okresie???????

Gość tomek4545
ok dzięki dziewczyny!!! pozdrawiam was gorąco. chociaż bardziej byłbym szczęśliwy gdyby chociaż jedna napisała że są szanse chociaż w 50% :-)