Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajjajajaj

ciaza z miesiaczka??

Polecane posty

Gość ajajjajajaj

hej dziewczynki mam teraz 3dc i temperatura 37,3. wczesniej byla 37,2 albo 37,1 w calej drugiej polowie cyklu. no i co myslicie o tym?? bo dodam ze mam okres. ale ten okres wcale bezbolesny i bez skurczow. piersi tez niebolesne.

Gość gabiii
ze wsi jestem a jutro niedziela. musze gdzies jechac go kupic najpierw. ale nie mam zadnych objawow ciazy. piersi niebolesne. natwet chyba schudlam ostatnio. no i nie mam zadnych smakow itp. jedyne co bylo dziwne to bol brzucha jeden ogromny wielki i bolesny skurch myslalam ze pojade do szpitala w 2 dni po stosunku.

Gość end dejane
ajajajjaj. skoro mialas okres to jak mozesz byc w ciazy nie ma okresu podczas ciązy , mogą wystapić słabe brazowe plamienia ale nie okres

Gość ajajjajajaj
czytalam ze jedna kobieta miala 7,5 miesieczne dziecko w brzuchu i miala okres

Gość end dejane
okres nie zawsze musi bolec

Gość end dejane
ajajajajj a gdzie to wyczytałaś? a jak ktos napisze na forum ze kobieta urodziła zielone dziecko - to tez w to uwierzysz?? POMYŚL , NA FORUM KAZDY MOZE NAPISAC CO CHCE A INNE OSOBY TO CZYTAJA i co gorsza wierzą podczas ciazy moze byc skąpe plamienie gdzie by wystarczyła jedna wkładka higieniczna , ale nie okres ja tez tak kiedys mialam ze dostałam okres i nic mnie niebolało byłam bardzo zdziwiona .. mysle ze nie zaszłąs w ciaze , ale dla uspokojenia swoich myśli zrób test jak skonczy ci sie miesiączka

Gość ajajjajajaj
wyczytalam to w ksiazce michaliny wislockiej sztuka kochania witamina m. no jak do poniedzialku temp nie spadnie to zrobie test. ale zastanawia mnie czy rzeczywiscie jest mozliwe by to byla ciaza

Gość ajajjajajaj
a ty mialas plamienie w terminie miesiaczki gdy bylas w ciazy?

Gość end dejane
ja nie byłam w ciazy jeszcze , ale z tego co wiem to mozna miec skąpe plamienia w ciazy (a niektóre kobiety nazywają to potocznie "okresem w ciazy") i tak oto powstała plotka ze podczas ciazy zdarza sie miesiączka przeciez gdybys miala okres w ciazy to jakby sie utrzymał ten zarodek w macicy , napewno by wypłynoł z tą krwią ..

Gość ajajjajajaj
wiesz nie wiem jak to jest dokladnie dlatego pisze na forum. ten cykl byl inny ze wzgledu na bol 2 dni po stosunku. mialam miec nieplodne ale wyszlo ze dostalam wczesniej owujacje. od tamtej pory temperatura byla 37,1 albo 2 a teraz jest 37,3 a mam juz 3 dzien okres. michalina wislocka pisze ze moze sie on utrzymywac do 2 miesiecy ale rekordzistka miala do 7 miesiaca ciazy. tak wiec chcialam sie dowiedziec jak wyglada taki okres w ciazy. czym sie rozni od normalnego...

Gość ajajjajajaj
czy na kafe jest moze ktos kto mial okres w ciazy?

Gość ajajjajajaj
????

Gość end dejane
jak ktos mi mówi ze sie ma nieraz okres w ciazy to ja w to niewierze , wiem ze są skąpe plamienia , ale nie okres , mysle ze są to krwawienia utrzymujące sie do 2 dni.. tak mi sie wydaje ..