Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calineczka2323

MICROGYNON 21

Polecane posty

Gość Calineczka2323

Witajcie! Sluchajcie, mam zapytanie do Was... Czy ktoraś z Was przyjmowała tabletki Anty Microgynon 21? Jeśli tak, to odpowiedzcie proszę jesli wiecie, po jakim czasie od rozpoczęcia przyjmowania, zaczynają działać? Oczywiście z regularnym przyjmowaniem o stalej porze. Przyjmuję je od miesiąca i paru dni i jestem ciekawa po jakim czasie mozna kochać się bez zabezpieczenia... Odpiszczie proszę Pozdrawiam Olga.

Gość siejka
microgynon brałam dwa lata z małą przerwą (obecnie odstawiam, ale bynajmniej nie dlatego, że nieskuteczny bądź dał mi jakieś efekty uboczne), moja gin powiedziała, że już od przyjęcia pierwszej pigułki jest się zabezpieczonym, no ale jeśli bierzesz już miesiąc to śmiało! :)

Gość Calineczka2323
A slyszalam pewne opinie na temat tych tabletek. Otóż, niektorzy mówią, iż te tabletki są dla kobiet ktore urodziły juz dziecko. Czy to prawda? I czy ja jako kobieta nigdy nie rodząca mogę je bez przeszkód przyjmować? Odpiszcie Z góry dzięki:)

Cóż mogę Ci powiedzieć? Brałam je przez rok, później miałam dwa lata przerwy ( nie było to związane z jakimiś skutkami ubocznymi, po prostu nie były mi potrzebne). Ostatnio do nich wróciłam i niedługo zacznę 4 opakowanie. Jakoś moja Pani ginekolog nie wspominała mi nigdy o tym, że są przeznaczone dla kobiet które mają już dziecko;) Tak samo nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych ani nie tyję ani nic mnie specjalnie nie boli. Ogólnie jestem z nich zadowolona:)