Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZy mówić kobiecie

CZy mówić kobiecie

Polecane posty

Gość CZy mówić kobiecie

Kobiecie że jest się 26letnim prawiczkiem czy czekać aż się sama domysli????

Możesz jej to raczej nie będzie przeszkadzało a będzie świadoma że może być tą pierwszą :P

Gość asdafsgdfghasdgfsg
jeżeli chcesz jej to powiedzieć to nie rób tego po to żeby usprawiedliwić swoje ewentuane wpadki w łóżku, bo nie ma nic bardziej żałosnego od faceta który szuka wymówek dlaczego jest taki kiepski (typowe wymówki: "dochodzę tak szybko bo mnie strasznie podniecasz", "to mój pierwszy raz więc przymknij oko na to co zrobię źle" itp itd) ale powiedz jej że czekałeś na tą właściwą i to ona nią jest :P

Gość dziewczyna w kropce
a nie przeszkadza Ci, jeśli ona nie jest dziewicą, że tak się zapytam? Nie będziesz jej później zdradzał z ciekawości? Bo mnie to zawsze zastanawiało i bałabym się mieć chłopaka prawiczka

Gość CZy mówić kobiecie
BO już kilka z nich mi powiedziało że wolą doświadczonych facetów którzy co i jak. Jedna to nawet wysłał do burdelu żebym tam nabrał doświadczenia a jak zapytałem czy nie lepiej i przyjemniej byłoby razem się uczyć to powiedziała nie , facet powinien dawać przyjemność kobiecie a nie się jej uczyć.I to mnie troche zaskoczyło bo zawsze słyszałem że to miłe jak facet nie jest przechdzony i czeka na tą właściwą a tu zonk!!!

Gość CZy mówić kobiecie
Ciekawić może i napewno by ciekawiło ale nie sądze że byłbym w stanie to zrobić tak jak nie jestem w stanie pujść do burdelu czy zrobić to tylko poto zeby mnieć ze sobą beż zadnych uczuć.

Gość dziewczyna w kropce
To fajnie, ale i tak bym się bała, że pewnego dnia może ciekawość okaże się silniejsza. A jej - póki nie pyta chyba nie trzeba o takich rzeczach informować. Zresztą nieprawda, że sama pozna, bo niby po czym? Na twarzy przecież nie jest napisane.

Gość CZy mówić kobiecie
Niewiem ale jedna mi napisała że za pierwszym razem byłbyś tak bardzo zestresowany, ze "wszystko by Ci leciało z rąk" i pewnie po tym zresztą to chba da się wyczuć że facet niewie do końc co robić a dodam że jestem troche nieśmiały.A ile Ty masz lat jesteś może dziewicą??

Gość dziewczyna w kropce
Ja? Nie, nie jestem dziewicą. To sobie popijcie alkohol przed, to nie będziesz taki zestresowany, a ona nie będzie pamiętać :P

Gość dziewczyna w kropce
Ja miałam jednego chłopaka, doświadczonego, ale... ani razu mi z nim dobrze w łóżku nie było... więc jak widzisz, nie od doświadczenia to zależy, ale od (czy ja wiem) jakiegoś instynktu do tego czy talentu, albo po prostu dopasowania. Życzę powodzenia, początki i tak są kiepskie, bo trzeba się dopiero dograć.

Gość CZy mówić kobiecie
Owszema jak wrucić potem do domu 20 km samochodem???

Gość CZy mówić kobiecie
A teraz jesteś sama??Ale jak czytam co kobiety piszą to się przerażam bo żadko jest jakś wyrozumiała dlafaceta wtym wieku tylko same wymagające i w seksie i życiu codzienny i to mnie przeraża!!!

Gość dziewczyna w kropce
Yyyy chyba żartujesz :o większość dziewczyn chce dobrego faceta, który nie będzie zdradzał, bo wiadomo jak to z wami jest :o

Gość CZy mówić kobiecie
Może pogadamy na gg będzie poręczniej jeśli to nie problem dla Ciebie???GG 4283211

Gość dziewczyna w kropce
Nie, nie ja mam kogoś w zasadzie... dzięki ,ale przez neta nie szukam...

Gość CZy mówić kobiecie
No niewiem ale jak czytam tu i po paru rozmowach to owszem zdradzać nie ale żeby był doświadczony.A ja niestety niemam szczęścia do kobiet to jak mam się nauczyć??

Gość anusiak 23
Możesz jej powiedzieć. Mój (w sumie już były facet) był 23 letnim prawiczkiem i bardzo się z tego ucieszyłam. W końcu byłam jego pierwszą kobietą:-)

Gość CZy mówić kobiecie
Pytam tak narezi dla samej wiedzy bo nadal jestem sam.A ja czytałem że to odstrasza kobiety jak facet ma 26 lat i nie uprawiał seksu dziewczyny piszą ze musi być z nim coś nie tak. A do dziewczyna w kropce a ile masz lat pytam z ciekawości ? i jaką masz gwarancję że ten doświadczony cie nie żdradzi może nawet prędziej niż prawiczek jeśli nie będzie dostatecznie dobrze a prawiczek to będzie myślał że tak pewnie musi byćjak jest ?