Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewesoła

CHCE MI SIE WYĆ

Polecane posty

Gość niewesoła

przez trądzik :( rujnuje mnie psychicznie i sprawia że moje życie jest pustką nie chce nigdzie wychodzic, z nikim sie spotykac, o facetach nie ma mowy, wole byc sama niz znosic czyis wzrok na mnie mam bolące ropne gule na brodzie i policzkach, przez makijaż i tak widać :( szkoda gadac..

Gość tyryryryk
idź koniecznie do dermatologa, albo na laserowe leczenie kosmetyczne.. są też specjalne kremy i maści na trądzik - to jest uleczalne! : ) a jeśli zostałyby jakieś blizny (to nie jest konieczne) to również można je skutecznie wyleczyć ; ) nie łam się! :* : )

Gość niewesoła
ide do dermatologa w przyszlym tygodniu ale nie jestem wcale optymistycznie nastawiona :( tyle osob pisze na kafe ze biora antybiotyki, zmieniaja, a poprawa znikoma :( nie chce mis ie patrzec na siebie w lustro, nie dosc że to nie wygląda to jeszcze na dodatek boli :(

Gość tyryryryk
może uda Ci się na ferie zimowe pojechać do kraju, w którym mocno świeci słońce? : d słońce bardzo pomaga na tą dolegliwość.. ; ) rozumiem Twój ból.. co prawda nie mam trądziku, ale mam pryszcze ogólnie.. dermatolog nic mi na to nie poradzi, kosmetyki też.. a makijaż nie wiele zasłania, więc jestem w kompletnej kropce. słyszałam, że leczenie laserem jest bardzo skuteczne! : )))

Gość niewesoła
słonce pomoże tylko chwilowo i niewiele.. jestem gotowa łykac cokolwiek nawet gdyby mialo to wysadzic mi watrobie, zeby tylko pomoglo, zebym mogla normalnie umyc rano twarz i nie musiec walic tony tapety zeby wygladac jak czlowiek

Gość tyryryryk
na Twoim miejscu zrezygnowałabym z takiej ilości tapety.. zatyka pory i może jeszcze bardziej pogorszyć stan skóry. są podkłady dermatologiczne, może warto sprawdzić w aptece? bądź dobrej myśli ; ) na pewno jakoś to wyleczysz! : )) i nie przejmuj się aż tak.. jest zima, dużo osób w tym czasie tak ma, nie jesteś sama! otoczenie wie, że to nie Twoja wina, to po prostu choroba skóry.

Gość niewesoła
no wlasnie jakos na codzien nie spotykam osob ktore maja ten problem, tylko ja go mam :(

Gość *cioteczka dobra rada*
Miałam dokładnie ten sam problem i też izolowałam się od ludzi. Podejdź do lekarza i poproś o receptę na maść Brevoxyl. Zacznij ja stosować np. w piątek po szkole, zmyj makijaż, nałóż maść na wszystkie wypryski i już sie nie maluj. Wieczorem zmyj i nałóż nową warstwe i tak rób najlepiej przez cały weekend, bez nakładania makijażu (dlatego w weekend, żebyś mogła posiedziec w domu). Po ok. tygodniu do dwóch sama będziesz zaskoczona rezultatem. Mi pomogło, chociaż też straciłam już nadzieję. :) Pozdrawiam

Gość kfiatkowska
mi tez czesto chce sie wyc...