Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assssssssssssssssssssss

CZY W TYM NAJTAŃSZYM ZMYWACZU DO PAZNOKCI ANET JEST ACETON?

Polecane posty

Gość maslo kakaowe z ziaji
Anet to nazwa firmy? Nie znam ale kupuję zmywacze za 1,50 takie w kolorowych buteleczkach z zakrętką w formie kwiatka bezacetonu i są dobre ale zawsze jak napisane jest na zmywaczu "bezacetonowy" to czytam skład i jak faktycznie nie ma to wtedy kupuje :-)

Nie jestem pewna czy to nazwa firmy, bo jest troche utargane papierek na butelce. Ale ten jest w takiej szklanej buteleczce i jest chyba tanszy, chyba po zlotowce. Chyba w ogole nie ma na nim skladu. A mi wlasnie chodzi o to zeby byl z acetonem.

Nie wiem czy to ten sam o którym myślę ale taki w szklanej "karbowanej" :-D buteleczce? bo jeśli tak to chyba ma,przynajmniej ja kupiłam raz taki i miał aceton, w sklepach też same takie były z acetonem. Chyba że produkują też bez?

a jeśli mogę zapytać to po co Ci taki z acetonem? nie czasem do ściągnięcia tipsów? bo jeśli tak to zapewniam że on nie pomoże, musiałabyś kupić aceton w butelce i w tym moczyć. Na allegro są tanie ale przesyłka droższa od samego acetonu więc nie wiem czy się opłaca

Tak to ten w tej karbowanej buteleczce. Mam go w domu i w ogole nie ma na nim skladu a wazne jest zeby mial aceton, bo kupilam jakies sztuczne paznokcie i usunąc je mozna wlasnie zmywaczem do paznokci a acetonem. :D

Nie pomoże? :D To nie dobrze, bo pierwszy raz kupilam jakies tipsy i chcialabym byc pewna, ze jak bedzie to glupio wygladac to od razu je moge sciagnac :D

ale to tipsy na kleju tylko? bo myślałam że jeszcze żelowe. Takie przyklejone można łatwo ściągnąć, nawet bez pomocy zmywacza, wystarczy w ciepłej wodzie moczyć :-)

zmywaczem też możesz próbować, może się uda :-p

przypomniałam sobie jak miałam kiedyś takie tipsy bo umówiłam się na imprezę a przed nią chciałam sobie herbatę zrobić i jak zapalałam gaz to mi się 2 tipsy stopiły bo za blisko przyłożyłam do ognia :-o :-D Ściągnęłam je za pomocą właśnie moczenia w ciepłej wodzie, dodam że przykleiłam je super glue bo to były tipsy za 2zł i klej był słaby jak do papieru (głupia wtedy byłam) ale zeszły bez problemu :-D

akurat nie miałam takich ale klej pewnie będzie słabszy od super glue to raczej zejdzie :-p

na tych pisze, zeby trzymac je z dala od ognia i gorącego powietrza :D te byly za 8,50 :D

to spróbuje chyba :classic_cool:

zejść zejdą ale może Ci resztka kleju na paznokciach zostac więc będziesz musiała drapać :-p

Gość iga8383
Do zmywania paznokci najlepszy jest bezacetonowy zmywacz do paznokci. Tylko takie powinno się stosować. Tutaj https://indigohomespa.com/pl,manicure,zmywacze-do-paznokci.html masz zmywacze do paznokci od Indigo. Bez acetonu. Odżywiają paznokcie i nie wysuszają ich. Na takich kosmetykach nie wolno oszczędzać.