Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredyt we frankach

ile Owsiak zarabia na WOŚP?

Polecane posty

Gość kredyt we frankach

nie mam nic przeciwko tej akcji, ale zawsze ciekawiło mnie ile on z tego ma? czy może wszystko bezinteresownie robi? wie ktoś?

Gość motyla renka
Na Mercedesa SLR i wakacje na Malediwach mu starczyło, to sobie policz...

Gość każda fundacja może sobie
chyba zabrać z tego co zbierze z 2%?? ????

Gość kredyt we frankach
hmm

Gość upupup
musi zarabiać i moim zdaniem słusznie.Przecież on nie pracuje tylko jeden dzień a przez cały rok.

fundacja może zabrać 10% z uzbieranych pieniędzy na własne utrzymanie (podkreślam fundacja a nie osoba fizyczna). Natomiast WOŚP to co uzbiera zawsze daj na konta gdzie kasa leży przez 12 miesięcy i po tym czasie dopiero je wydaje (oczywiście przez ten czas kiedy kasa leży w banku zastanawiają się na co wydadzą jak gdzie itd.)

Gość gienowefa
owsiak se pewnie kae podbiera z tego zyje, starcza mu na caly rok albo i wiecej

Gość ssstrojnisia
Zarabia nie zarabia, najważniejsze jest to co robi! W każdym szpitalu są jakieś aparatury z serduszkami. Niech zarabia nawet miliony! WIELKI CZŁOWIEK! Darujcie sobie zbędne komentarze.

Gość kredyt we frankach
a czy ktoś powiedzial,ze to co robi Owsiak jest zle? nie doczytalam sie tego nigdzie ;)

Gość ssstrojnisia
Nie, ale oczywiście głupi polski naród musi wiedzieć żeby się potem mieć do czego przyczepić, jakby mu się noga powinęła.

Gość ssstrojnisia
Ciekawe do czego potrzebna jest ta informacja ile on zarabia.

OWSIAK ZARABIA 10% OD UZBIERANEJ KASY.....CZYLI JAK UZBIERA ZALOZMY 5MILIONOW TO Z TEGO MA MILION DLA SIEBIE ( DOBRZE POLICZYLAM?) A JZAZWYCZAJ MA DUZO,DUZO WIECEJ :p

Gość gienowefa
o to chodzi ze nikt bezinteresownie tkaiego czegos by nie zrobil. Mial facet pomysl i to bardzo dobry. Chwala mu za to bo panstwo od siebie nic nie daje!!!!!

Gość kopjewdupe
MadeinFrance- na matematykę to Ty raczej nie chodziłas :P 10% z 5 mln to 50 tysięcy....

Kiedyś był z nim wywiad na ten temat i nie ukrywał, że jest to także jego źródłem dochodów, ale przecież nie ma w tym nic złego! Żeby każdy zarabiając tyle dobrego robił to świat byłby lepszy :-) Niech ma, przecież wyjazdy i promocje ze swoich robił nie będzie i nikt tego od niego nie wymaga :-) Pozdrawiam

lepiej rozliczać tych co czynią zło niż dobro i te słowa najleiej niech zakończą tę bezowocna dyskusję :-) pozdrawiam :-)

Jeśli bierze 10% to na cele ststutowe funfdacji, jako członek fundacji nie ma prawa nic zarabiać, a zarabiają pracownicy etatowi fundacjio. Tu jest prosta sprawa dla zawistnych - każdy może założyć fundację i działać i zarabiać...

Gość f2f23f2
MadeinFrance- na matematykę to Ty raczej nie chodziłas 10% z 5 mln to 50 tysięcy.... ty za to chodziles na matematyke :D

Gość owsianka z jurkowa
ot marny ludu! zastanawiam się kto może byc tak drętwym, zeby w sobotni wieczór intrygowalo go ile zarabia Owsiak; pewnie interesujące jest również ile koleżanka dostała podwyżki badź premii; brrrr..... czy jak Twoje dziecko będzie leżało \"pod sprzętem\" z naklejonym serduszkiem to wtedy się będziesz zastanawiać: ciekawe ile Owsiak wtedy zarobił?.... a guzik! bedziesz dziękować w duchu za to, że nie targali Twojego dziecka na drugi koniec województwa, bo tam np. jest odpowiednio wyposażona klinika. no chyba, ze pytanie ma na celu wyczucie gruntu na zasadzie: może i ja się zajmą taka działalnością?? bo to takie opłacalne! wtedy zycze powodzenia :-S ale odpimpajcie się od P. Owsiaka; no, ludzie!!

Gość polacy do idioci
moi rodacy idioci - jakbyscie nie wiedzieli to wy hipokryci katole, fundacja owsiaka jest nadzorowana przez panstwo polskie i wszystko na co ida pieniadze z fundacji jest widoczne na stronach rzadowych tylko trzeba chciec tego poszukac, ale lepiej byc debilem i sie zapisywac na wolontariat i brac kase z puszek biednym dzieciom

Gość a ja myślę że lepiej
dać na WOŚP i dać też zarobic Owsiakowi który jest porządnym facetem niż pchać grube miliony takiemu Kupisze czy Smordzie którzy są egoistycznymi świniami i nigdy nic niomu nie dali mimo że maja tak dużo.I to za co m dajemy zarabuać,co?Bo chyba nie za to ze są fajni czy ładnie śpiewają :O

Gość HvK
jako szef WOSP ma pensje - troche ponad 10tys. i co z tego? uwazam ze mu sie nalezy🖐️

Gość merllok
LUDZIE, nie obchodzi mnie ile zarabia owsiak, ale myślę że następny finał powinien być przeznaczony dla takich jak dwie osoby z tego forum: jedna kompletnie nie umie liczyć w procentach, a druga, ktora ją poprawia, również tego nie potrafi! zrozumcie, że 10% z sumy 5mln złotych to 500 tysięcy (słownie: pięćset tysięcy!) NIE ŻADNE 50 tys. ani milion czy ile tam mówiliście Pozdrawiam i współczuje.

Gość kartuszynka
haha on ciezko pracuje? tv za darmo kreuje jego wizerunek wielkiego filantropa! a jakie wartosci on w ogole promuje na tym swoim woodstock? wiadomo, ze cos z tego ma i wiadomo, ze wosp bedzie utrzymywal, ze to za daramo. inaczej ludzie by tyle nie dawali, bo by mysleli, ze to "na owsiaka". ja go nie trawie

Gość Yui.
cyt. gienowefa owsiak se pewnie kae podbiera z tego zyje, starcza mu na caly rok albo i wiecej . On cały rok pracuje. Jak my wszyscy.Pan Jerzy jest wykształcony.Jest witrażystą i posiada uprawnienia psychoterapeuty. A za to dużo płacą. A ile on zarabia to nie powinno nikogo obchodzić bo to jego prywatna sprawa. Sadząc po twojej niezbyt dojrzałej wypowiedzi myślę że jesteś za młoda żeby oceniać kogoś takiego jeśli nic o nim nie wiesz. Lepiej poczytaj trochę o tym w internecie a potem napisz. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów : Natalia Ps. Błędów w wypowiedzi Gienowefy nie poprawiałam.

Gość ghdt
On jest nadzorowany przez panstwo?! A panstwo kto nadzoruje? Jak panstwem rzadzi korupcja!!

Gość a państwo to kto
? My wszyscy. I ja I Ty i Ty i Ty. Nie przypominam sobie żebym coś kontrolowała. :P Czy Ty jakoś inaczej pojmujesz państwo?