Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotkaaaaaaa

kiedy jest mi smutno to jem.... /

Polecane posty

Gość kocham zycie ale
ja Cie nie znam, tak tylko mam ochote z kims sie poklcic:D :O

Gość kocham zycie ale
jeju, a Ty co taki zdesperowany?:O szukasz laski na nasteonego sylwestra juz, czy co?:O

Haha a gdzie tu widzisz akt desperacji ?? tak tylko grzecznie zapytałem :P i nie nazywaj mnie desperatem :D bo to stwierdzenie słonko do mnie nie pasuje :D uwierz :D

Gość kocham zycie ale
niestety slonko, nie wierze w Twoje zapewnienia:O. cze.

Gość lotkaaaaaaa
ten facet z wojska o ktorym wspominalam to Sylvester Stallone z pierwszej czesci Rambo, zakochalam sie w nim od pierwszego strzału z karabinu M16/A1, gdy wpatruje sie slepo w filnmy z jego udzialem wsztasaja mna dreszcze przechodzace przez cale cialo naladowujac mnie elektrycznie dodatnio przez co przyciagam elektrony ujemne krazace w powietrzu, objawia sie to tym ze tworzac mikrowyladowania elektryczne na mojej glowie powoduja one lekki skręt moich wlosow w prawo a ja ze swoja smykalka do interesu wykorzystuje to i obcinam ich koncowki i sprzedaje na pobliskim targu jako spręzynki do dlugopisow jednorazowych BIC skladanych przez gospodynie domowe w intratnym interesie "załóz swoj biznes skrecajac sprezynki do dlugopisow", tak wiec jak widac przyczyniam sie niejako do rozwoju naszego panstwa i wzrostu PKB brutto a wszystko to za sprawa mojej milosci do Sylvka , ale to ciagle za malo:-o i nie wiem juz co robic

Gość kocham zycie ale
:-o