Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia18

co robić?

Polecane posty

mam 18 lat 1 stycznia 2009r urodziłam dzidziusia miłego slicznego bobaska:) (chłopczyka) skurcze zaczeły sie gdy miałam z tata mojego dziecka wyjsc do znajomych bałam sie ale teraz boje sie bardziej moje malonstwo jest troszeczke chore..... co dzien jestesmy w szpitalu.... lekarz powiedział ze powinnismy go zostawić na oddziale na obserwacie ale inni mi radza ze jak zostanie z gorzej chorymi dziecmi to cos złapie.. co mam robić?

słuchac lekarza, a nie innych echhh...dopytaj sie czy hospitalizacja jest konieczna ect... jesli ci jasno powie,ze tak no to nad czym sie tu zastanawiac?

Gość normalnie ręce opadają
jak sie czyta takie teksty:"urodziłam dzidziusia miłego slicznego bobaska". jak widać dzidziusiem to jestes Ty!

Gość słuchaj lekarza
a nie innych!!!

Gość no ale nie ma sie co dziwic
skoro ma 18 lat.:o

Gość I niech mi ktos powie
że 18-latki to odpowiedzialne mamusie.

lekarz powiedział ze to nie jest konieczne... ale było by to lepsze \"bo bym nie jeździła\" jestem spod warszawy dojazd do szpitala co dzien zajmuje mi godzine przy korkach dłużej... tam sa dzieci na prawde chore a jak cos złapie.. mojej kolerzanki córka została w szpitalu to potem siedzieli tam ponad dwa miechy.......

Gość nie uważałas jak robisz
to rób jak uważasz.

swietnie codziennie chore dziecko wozisz taki kawal... .. to mu z pewnoscia nie zaszkodzi... moze maja w szpitalu sale jednoosobowa.. no chyba lekarz nie polozy twojego malenstwa na sali z dziecmi chorymi na zapalenie pluc... echhhhh....,

nie jestem nie odpowiedzialna matka moje małżenstwo nie jest z rozsatku......... nie potrzebnie tu pisałam nie bede sluchała krytyk... dziekuje bardzo..... gdybym nie dbała o dziecko nie zrywała bym sie ze szkoły mój mąż nie kończył by wczesniej pracy tylko bysmy to olali ale tak nie jest staramy sie ........

Gość mmmmmmm223
NAJLEPSZYM DLA MALEŃSTWA NA PEWNO BĘDZIE FACHOWA POMOC LEKARZA, TRZYMAJ SIĘ, MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSTKO BEDZIE OK, A CO DO KOMENTARZY CO DO TWOJEGO WIEKU, MAM NADZIEJĘ ŻE WSPIERA CIĘ RODZINA, ALE NA PEWNO DASZ RADĘ!

Gość Dziecko a czy tobie
nie ma ktos z rodziny doradzić, ze musisz sie pytac na kafe?

nie maja takich sal jezdzenie samochodem mu nie szkodzi ciepło jest. włączona jest klimatyzacja. nie jestem wyrodna matka......

Gość Dziecko a czy tobie
oj naiwności.😴

Gość brawo klimatyzacja
to na pewno jest to czego dziecko najbardziej potrzebuje, gratulacje dla "myślącej" mamusi.

sa matki ktore maja po 16 lat czy wy jestescie ze sredniowecza dziewczyny rodza dzieci wczesniej....... ja nie wpadłam starałam sie o dziecko z mężem... pragneliśmy dziecka jak niczego innego na swiecie.... jestesmy w stanie utrzymac naszego synka i na pewno mic mu nie zabraknie

Gość no popatrzcie
pewnie w wieku 17 lat wyszłas swiadomie za mąż by zaraz potem móc sie starać swiadomie o dziecko, rewelacjaaaa! :D:D:D:D wiesz co dziewuszko, lepeij idź do dziecka a nie wypisuj podobne bajki.

Gość mmmmmmm223
NA PEWNO JESTEŚ DOBRĄ MAMĄ I WSZYSTKO SIĘ UŁOŻY, ZNAM WIELE MAM KTÓRE URODZIŁY W TWOIM WIEKU, DZIECIAKI WYROSŁY I SĄ SZCZĘSLIWE!

wszyscy mówicie tak jak ja bym dla niego chciała wiele osób mi radzi zebym nie zostawiała go w szpitalu nie potrzebnie pisałam......

Gość jak czytam autorkę
to mam wrażenie, ze to prowokacja bo to co wypisuje kupy sie nie trzyma. :O

Gość ech tak to jest jak dziecko
ma dziecko.😴

:D

nie jestem dzieckiem .......... zegnam co za głupie panny kazda z was ma pewnie po 30 lat i sie mądrzy załosne

ano tak, bo tak fajnie jest mieć słodziutkiego, rozkosznego bejbusia. a tu pac! bejbuś zachorował i koniec uroczej bajeczki. współczucie dla dziecka takiej nieodpowiedzialnej, dziecinnej mamusi.

szkoda tylko, ze masz mentalność i myslenie dziecka, zresztą widac to po twoich postach, dojrzala to ty na pewno nie jestes.