Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia18

co robić?

Polecane posty

takie jestescie madre nie myslicie tym ze kogos mozecie zranic słowami.... nie liczycie sie z tym......

Gość ech tak to jest jak dziecko
sama sprowokowałas do tego. zamiast posluchac lekarzy to sluchasz tego co inni mówią. no po prostu super!

ty jestes dojrzała tak ? tylko ze ja sie staram nie ocenia sie kogos kogo sie nie zna... ja o tobie moge powiedziec ze jestes głupia po tym co piszesz i chyba nie masz dziecka a jak masz to mu współczuje

nie obrazaj sie ... juz..:). trudno mi tylko zrozumiec ,ze w wieku 18 lat mozna miec juz tak silny instynkt macierzynski i swiadomie starac sie o dziecko... ja w wieku 18 lat nawet o tym nie pomyslalam...:)

słucham bo nie chce zeby cos złapał zezeli nie jest to bardzo konieczne to po co wole dojechać lekarz powiedział ze moze go zostawic zebym nie dojezdzała z nim tylko tyle mówiłam ale wy to jakies ciemne masy jestescie

Gość ech tak to jest jak dziecko
wiesz,śmiem twierdzić że jestem zdecydowanie rozsadniejsza od ciebie.

Gość a mogłabyś pisac po polsku
składnie i logicznie (o błędach już nie wspomnę).

szczerze w to watpie ty bys penie dzieciaka zostawiła... ja sie wysilam chce jak najlepiej...mam gdzies twoje zdanie....... jestem dobra matka jestem nia krotko nie mam wprawy masz moze 30 lat i masz doswiadczenie ja go nie mam chciałam dziecka i mam je i dam z sieboie wszystko zeby było mu dobrze bez wzgledu na to co wy piszecie

Gość tatatatatatata
to zamiast tu siedziec idź do dziecka, widac że nic nie wiesz o wychowaniu. tak to jest jak sie zachciewa dzidziusia nie myśląc o tym, ze to nie tylko radośc ale i troski i obowiazki.

czy wy siedzicie przy kołysce kiedy dziecko spi? on ma tez tate dzielimy sie obowiazkami

Gość tatatatatatata
masz gdzies a ciagle odpisujesz złotko. :classic_cool:

Gość no bo jak swiadomie
można sie decydować na dziecko w tym wieku?!

Gość zachciało sie zabawy
w rodzinkę tylko nie przypuszczało się, ze dziecko to nie urocza maskotka ale też i zmartwienia, prawda?:p

zaraz pewnie napiszesz, że juz od przedszkola chcialas "bobaska".:P:P:P

oj dziecko z ciebie.

dziekuje bardzo mam 23lata faceta w wieku 30 lat i synka zdrowego ma faktycznei 9 dni i dzioekuje za miłą zabawe:)

Gość to tym gorzej
bo żeby w tym wieku być taką infantylną? 😴

Gość Len 26
Moim zdaniem klimatyzator typu split jest lepszy , koszt założenia tego typu klimatyzacji może być wyższy ale można precyzyjnie dopasować moc urządzenia , agregat klimatyzacji i tak montowany jest na zewnątrz budynku, zobacz jakie parametry tej klimy i zobacz, ja czekam aż mi założą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który automatycznie kieruje chłodne powietrze na człowieka