Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małpka czarnowłosa

Mam pytanie do fryzjerki!! Pilne!!!!!!

Polecane posty

Gość Małpka czarnowłosa

Gość kotomekpawe
moze byc fryzjer??

Gość wszystkie fryzjerki są głupie

Gość fryzjerkaa
słucham

Gość Małpka czarnowłosa
Moze byc fryzjer;-) Otóż,mam figurę...no własnie,nie wiem jak ja opisac,ale coś w stylu Ani Guzik(Heli),odrobine mniejsza jestem , i jestem dosyć ciemną brunetką(nie czarna) I mam dylemat bo zupełnie nie wiem jaka fryzura pasuje do takiej budowy ciała:-( Konkretnie chodzi mi o to czy włosy długie czy krótkie raczej. Teraz mam tzw.półdługie ale proste i nijakie....:-( Wygladam jak borok. Chciałabym cos zrobić ze sobą ale zupełnie nie wiem co......

Gość .........../..
hahahahaha...ogol sie na lyso;d

Gość Małpka czarnowłosa
Moze skruce moje pytanie,czy osobie przy kości bardziej pasują włosy długie czy krótkie? Która fryzura optycznie wyszczupla;-)? Wspomniana Ania,według mnie ma fatalna fryzure ....ale to blondynka więc nie moge porównywać ją do siebie....

Gość Małpka czarnowłosa
nie no, na łyso chyba nie :-p

długie, proste bez grzywki ale najlepiej będzie jak pójdziesz gdzies do salonu bo tu nie widac twojej twarzy:)

Gość .........../..
figura figurą...bardziej o twarz chodzi jesli masz okrąglutka i pulchniutka to fryzura musi byc inna niz przy twarzy owalnej czy trojkatnej.... mi osobiscie sie podoba fryzura ktora miala rihana a w zasadzie dwie http://images.blastro.com/images/feat/artist_rihana.jpg http://i004.radikal.ru/0803/5b/5022efe56900.jpg niestety ja mam bardziej owalna twarz niz rihana i mi w pierwszej fryzurze dobrze nie bedzie a szkoda bo chetnie bym sciela wlosy:(