Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o odpowiedzi

plaszcz mniej wiecej do polowy ud wydluzy niska osobe czy przeciwnie

Polecane posty

Gość prosze o odpowiedzi

skroci ja?PRosze o odpowiedz

Gość meheret
jak połowy ud lub krótszy to powinien raczej dodać wzrostu niskiej osobie

Gość prosze o odpowiedzi
tak 160 cm i bombka plaszcz

Gość meheret
bombki to chyba ogólnie skracają

Gość prosze o odpowiedzi
badz tu madrym i ubierz sie w to co chcesz ;/

Gość kerownica
bombki skracają i poszerzają

Gość no niestety
płaszacz - bombka optycznie cię skróci i doda ci kilka kilogramów, a jeżeli chodzi o długość płaszcza to wybierz krótszy, taki zakrywający tyłek lub dobrze skrojony w kolano.

Gość prosze o odpowiedzi
ale gdzie ja taki znajde;/ na allegro ?

Gość no niestety
powinnaś raczej wybrać płaszcz o klasycznym kroju, z wcięciem w talii lub paskiem bombki dobrze wyglądają tylko na supermodelkach :) no albo przynajmniej na wysokich, szczupłych kobietach ale teraz można naprawdę fajnie się ubrać, postaw na detale, wybierz płaszcz ze stójką zamiast z klasycznym kołnierzem albo taki z dużymi guzikami

Gość no niestety
w każdej sieciówce znajdziesz cos fajnego :) na przykład w zarze zreszta zależy ile masz lat, bo jak jesteś koło trzydziestki to zajrzyj do mango, solara albo monnari, poza tym teraz dodatkowy plus zakówpów to to, że są bardzo duże wyprzedaże :)

Gość bezpseudonimowa
"w każdej sieciówce znajdziesz cos fajnego" Nie zgodzę się :( Co z tego, że płaszczyk za 150 zł, jak: 1. badziewny materiał 2. okropne wykończenie 3. źle skrojony Obeszłam sklepy i nie ma ani jednego płaszcza do 300 zł, którego to nie dotyczy.

Gość prosze o odpowiedzi
tak tak :) super tylko ze w moim miescie nie ma ani jednego sklepu z wymienionych.. albo musze sie wybrac w 2 godzinna wyprawe do wiekszego miasta albo zamawiam przez allegro ;/ widzialam idealne tylko ze japan .. ale nie dosc ze czas oczekiwania dlugi to i jakosc pewnie okropna

Gość no niestety
kurczę wiadomo, że troche przesadziłam mówiąc, że w każdej sieciówce mozna wyszperać coś fajnego :) ale w większości sklepów można coś znaleźć, może niekoniecznie za 150 złotych, ale za 300 na wyprzedaży to już spoko

Gość prosze o odpowiedzi
lat 20 hehe

Gość bezpseudonimowa
Jedyny dobrze skrojony i dobry jakosciowo plaszcz znalazłam w royal collection za jedyne 859 zł po przecenie :( Mango ma straszne te płaszcze, na kompletne deski (nie mogłam sie dopiac w biuscie, a nie mam balonow...)

Gość prosze o odpowiedzi
doszlam do wniosku ze dla mnie to najlepsza dlugosc bedzie cos kolo 70 cm.. bo normalne kurtki to nosze o dlugosci mniej wieccej 56 cm

Gość prosze o odpowiedzi
a z tym japan to jak sadzicie z jakoscia? tam sa takie sliczne plaszczyki!

Gość no niestety
to jesteśmy w podobnym wieku :) ja znalazłam w bershce i stradivariusie, myslałam, że starsza jesteś :)

Gość no niestety
w sumie to nie jest powiedziane, że jak japan to rozleci sie po jednym sezonie przecież większość firmówek jakiś tam tishirtów na przykład tak cholernie wyciąga się po praniu, że nie nadaje się do założenia

Gość no niestety
to znaczy chciałąm napisać że większość firmówek się rozlatuje na przykład tishirtów tylko mi poprzerzucało wersy i zjadłam wyraz :)

Gość prosze o odpowiedzi
wiem wiem o co chodzi hehe :)mam tez inny na oku tylko wszyscy mnie strasza ta jakoscia..;/ i powoli zaczynam wierzyc

Gość prosze o odpowiedzi
tzn ze ladnie wyglada na obrazku tylko i wylacznie na obrazku a jesli chodzi o bershke to jest tam super plaszczyk bombka z zwerzeniem pod biustem

Gość no niestety
no co ty gadaszże tan płaszczy to bombka? :) cos ty bardzo fajny, kupuj strasznie mi się podoba, nie wiem może dlatego, że uwielbian taką ostra czerwień, poza tym ma efektowny kołnierz i fajne, duże guziki zapinane na boku z tymi guzikami to bardzo przypomina mi płaszcz, który wisi teraz w top shopie, ma tak samo zapinane na boku guziki, tylko że jest grafitowy i ma długi rękaw

Gość prosze o odpowiedzi
jestes jescze?!

Gość jakas tam jedna
ten drugi -z bershki jeszcze przejdzie na drugim zdjęciu - kieszenie, troczki, za dużo tego wydaje mi się, że w pierwszym wyglądałabyś lepiej (to znaczy w tym czerwonym lub czarnym jak wolisz :)), bo ten drugi to typowa bombka - zalożysz pod to jakiś grubszy sweter i wyglądasz grubo, źle się to wszystko układa ps też mam 160 cm

Gość jakas tam jedna
zmieniłam sobie z "no niestety"

Gość jakas tam jedna
no no też fajny :) tylko ta czerń, kurde ciężka jakaś